Obavijesti

News

Komentari 30

Ispitivanjem svjedoka nastavljeno suđenje Tonyu Cetinskom

Svjedočili rovinjski ugostitelji: 'Ibrahim je često pio kod nas'
1

Na nastavljenom suđenju Cetinskom zbog prometne nesreće u Rovinju, svjedoci su bili ugostitelji ulice u kojoj se dogodila tragedija. Potvrdili su da je žrtva svakodnevno bila alkoholizirana

VIDEO

Ispitivanjem svjedoka u ponedjeljak je na Općinskom sudu u Pazinu nastavljeno suđenju pjevaču Tonyu Cetinskom u slučaju prometne nesreće koja se dogodila u Rovinju u studenome 2017. godine, a u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji Ibrahim Kevljanin koji je u alkoholiziranom stanju ležao na cesti iza zavoja. 

Svjedoci na sudu bili su mahom ugostitelji i obrtnici koji u Pustoj ulici u Rovinju, gdje se dogodila nesreća, imaju svoje poslovne prostore, no kako su izjavili 'nisu vidjeli nesreću' već su uglavnom ustvrdili da je nesretni Kevljanin gotovo svakodnevno dolazio u obližnje ugostiteljske objekte kojih je je potom često znao napustiti pod vidnim utjecajem alkohola.

Tony Cetinski: "Potresen sam, ovo mi je najgori dan u životu"
Tony Cetinski: "Potresen sam, ovo mi je najgori dan u životu"

Gotovo svi ispitani svjedoci potvrdili su da je ulica u kojoj se dogodila nesreća jako uska i nepregledna, posebno zavoj gdje se nesreća dogodila, da u trenutku nesreće u ulici nije bilo znaka za ograničenje brzine te da je on postavljen ovih dana s ograničenjem brzine od 20 kilometara na sat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Na Općinskom sudu u Pazinu započelo suđenje Toniju Cetinskom za prometnu nesreću

Inače, oštećenice u ovom slučaju podnijele su imovinsko pravni zahtjev u iznosu od 160 tisuća kuna zbog gubitka bliske osobe.

Suđenje je završeno nakon što je ispitano četiri svjedoka, a sljedeća rasprava zakazana je za 26. i 27. kolovoza kada bi se trebali ispitati vještaci.

Oglasio se Tony Cetinski: 'Neću gubiti snagu na dušobrižnike...'
Oglasio se Tony Cetinski: 'Neću gubiti snagu na  dušobrižnike...'

Tony Cetinski po izlasku iz sudnice kratko je izjavio kako zapravo nema više što reći vezano uz ovu nesreću i čitav slučaj, a još u svibnju ove godine, kada je započelo suđenje, rekao je kako se 'uz duboko suosjećanje prema obitelji ne osjećam krivim'.

Ujedno je izrazio žaljenje da je sudjelovao u nesreći gdje, kako je rekao 'nije imao jednostavno mogućnost izbjeći niti predvidjeti cijelu situaciju'. 

S druge strane odvjetnik Tonya Cetinskog Goran Marjanović istaknuo je kako je za njihov slučaj važna činjenica što je sada postavljen znak ograničenja brzine od 20 kilometara na sat. (kt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS