Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svodnicu Mariku uhitili su na granici, tražio ju je riječki sud

None Foto: Jurica Galoić

Traži je Općinski sud u Rijeci zbog pet krivotvorenja isprava, a "pala" je tijekom rutinske kontrole na granici. U trenutku uhićenja je u autu bila sa novim dečkom

Osuđivanu svodnicu Mariku Tomljanović Kiprijanovski uhitili su u petak oko 21 sat na graničnom prijelazu Rupa. Traži je Općinski sud u Rijeci zbog pet krivotvorenja isprava, a "pala" je tijekom rutinske kontrole na granici. U trenutku uhićenja je u automobilu bila sa svojim novim dečkom, navodno nogometašem iz Sesveta.

Kiprijanovski ima poveći dosje, u kojem stoji i lanjska prijava senjske policije zbog davanja lažnog iskaza te nekoliko prijavi za podvođenje iz Splita i Zagreba. Uhićena je odmah jer ju je tražio riječki sud, a pozivima se nije odazivala, javlja Večernji list.

Komentari (28)
  • 24-godišnjakinja sa razvijenim poduzetničkim duhom :)))))) "Samo" 5 krivotvorina i uhićenje, a legalni pljačkaši koji svakodnevno peljuše naše plaće, naše račune i naše đepove, napreduju i bivaju prozivani ili poduzetnicima godine ili kreću u kreiranje službene politike. Cura se samo krenula "kraćim" putem prema vrhu! :))))

    18. 11. 2012,   17:12
  • haha,,rutinska kontrola..recite, bila je dojava i postupili smo po dojavi,,a zapravo i moguce je da neko sa velikim dosjeom slobodno seta hrvatskom,,i da to ni neznaju oni koji bi morali znati,,

    18. 11. 2012,   12:33
  • nogometašem sesveta?oni još postoje?

    18. 11. 2012,   15:23