Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svu raskoš Dalmacije osjetit ćete u konobi Berekin

None Foto: Konoba Berekin 11

Tražite li mjesto za vjenčanja, krštenja, pričesti i ostala slavlja, Berekin je i tu za vas. Oduševit će vas i vrhunskim cateringom

U Zadru ste i tražite mjesto gdje ćete pojesti vrhunsku hranu? Tu je Berekin koji će ispuniti vaše baš sve gastronomske želje. I to s  pogledom na Zadar i otoke. Ponosni su na velik izbor toplih i hladnih jela kao i na peku, roštilj i ražanj. Svu raskoš Dalmacije kušat ćete u domaćem pršutu, siru i ostalim delicijama. No, osim što ćete dobro pojesti, u Berekinu ćete se i dobro zabaviti jer su poznati po večerama sa živom glazbom koje su postale nezaobilazno mjesto izlaska mnogih Zadrana.

Foto: Konoba Berekin

Tražite li pak mjesto za vjenčanja, krštenja, pričesti i ostala slavlja, Berekin je i tu za vas. Odaberite između više od 100 različitih jela koja vrhunski tim spravlja od domaćih i svježih namirnica po tradicionalnoj recepturi. Vaši gosti će biti oduševljeni. Uživat će i u domaćim likerima i velikom izboru odličnih hrvatskih i stranih vina.

Foto: Konoba Berekin

- Poseban naglasak stavljamo na ugodnu atmosferu i proizvode iz vlastite proizvodnje. Naš posao je nadmašiti vaša očekivanja, a to nam uspijeva zahvaljujući timu kuhara i konobara koji brinu da vi i vaši uzvanici uživate u svakom trenutku vašeg svečanog eventa. Posebno smo ponosni na bogatu ponudu različitih jela te na postupak, svježinu i porijeklo namirnica prilikom pripreme. Zadovoljni klijenti koji nam se uvijek vraćaju najdraža su nam pohvale - kažu u Berekinu i napominju da se potpuno prilagođavaju eventu. No to nije sve. Ovaj vrhunski tim, nudi i usluge cateringa. Želite li domjenak na otvorenom za lijepa vremena, uz more, u sali ili u šatoru, ništa nije nemoguće. 

Foto: Konoba Berekin

- Odaberite svoju kombinaciju između više od 100 jela koja vam nudimo. Naš posao je da sve bude po vašem guštu. Možemo pripremiti domjenak za 1300 osoba - ističu u Berekinu. I još nešto. Želite da se vaši gosti osjećaju baš kraljevski? Želite crveni tepih? Ma nema problema. Berekin i to rješava. 
 

Tema: Promo sadržaj