Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajland: Strašnu nesreću preživjela bez ogrebotine

None Foto: Reuters 3

Mlada je djevojka tešku avionsku nesreću na Tajlandu preživjela neozlijeđena. Drugi nisu bili te sreće - mnogi su završili sa teškim opekotinama

Stravičnu avionsku nesreću na Tajlandu u kojoj je život izgubilo 87 osoba, a mnogi su i teže ili lakše ozlijeđeni, jedna je simpatična plavuša preživjela bez i najmanje ogrebotine. Radi se o Kanađanki Millie Furlong (23) koja je u bolnici gdje su smješteni ozlijeđeni sa svojim dečkom Tajlanđaninom zahvaljivala bogu što je iz nesreće izašla neozlijeđena. Naime, avion niskotarifne kompanije "One-Two-Go Airlines" srušio se pri slijetanju po jakoj kiši i snažnim vjetrovima, a potom se zapalio.
- Još dok smo bili u zraku, znali smo da nešto nije u redu. Prije drugog pokušaja slijetanja znali smo da će se avion srušiti - rekao je jedan od švedskih turista Erik Nihlen. Njegov sin, koji je tek lakše ozlijeđen, nije mogao odvezati pojas na sjedalu, a putnici su se penjali preko njega prema izlazu.
- Ljudi su padali po njemu, a potom se i polica srušila na njega, no uspio je odgurnuti ljude kako bi došao do izlaza - rekao je njegov otac. Jednog je Irca zahvatila vatra koja je buknula u avionu te je izašao sa opečenim licem, nogama i rukama.
- Vani je bio moj prijatelj, vidio sam ga, izašao je prije mene. Sljedeće čega se sjećam je vatra koja me gadno zahvatila - rekao je šokirani Irac.

Komentari (11)
  • ko bruce willis u neslomljivom

    17. 9. 2007,   12:49
  • ..a di je bila,na wc-u?

    17. 9. 2007,   12:57
  • sad će ju 100 posto ubiti vrabac koji će iz gnijezda pasti ravno njoj na glavu ili će biti jedina žrtva rijetke bolesti... obično je tak kad imaš previše sreće :)

    17. 9. 2007,   16:36