Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajni rat Hrvatske i Srbije za Kraš: Plijen od 1,5 mlrd. kuna

None Foto: EXPRESS

U utrku za preuzimanje najveće hrvatske konditorske industrije uključio se i našoj javnosti nepoznati srpski milijunaš. Time je stvar učinio misterioznom jer je dionice kupila i Marica Vidaković

Kolinda se ispričala djeci jer im je dala “srpske” čokoladice, ali hoće li u drugome mandatu, pobijedi li, morati zaobići i darivanje Kraševih?

U utrku za preuzimanje najveće hrvatske konditorske industrije uključio se i našoj javnosti nepoznati srpski milijunaš. Time je stvar učinio misterioznom jer je dionice kupila i Marica Vidaković, pa je počela bitka koja cijenu Kraševih vrijednosnih papira diže u nebo, a cijelu operaciju istražuje i Hanfa. Kakav je dubinski smisao ove utakmice i tko će na kraju pobijediti?

O tome će u značajnoj mjeri odlučivati Marica Vidaković. Naši izvori tvrde da je navodno baš ona “Ivicu spremila u maricu”. Otkrivamo kakve su bile njene veze s Božom Petrovim, kako je preveslala Milana Bandića. Marica je s parkirališta Kraša tjerala ministre, a nije se libila tući se ni s najmoćnijima.

Obožava samo Tuđmana. Marica živi u sjeni, u kući s bazenom izvan Zagreba, nenametljiva je ali utjecajna. Čitajte u Expressu!

Foto: EXPRESS

Komentari (65)
  • Nema to veze sa Srbima i Hrvatima ali ima veze s mafijom. To je sve ista ekipa koji bi prodali rođenu mamu za 100 kuna.

    26. 9. 2019,   21:05
  • Vi to ne razumite, ona je kupila te dionice da napakosti srbima.

    26. 9. 2019,   19:52
  • to će završiti kao INA

    26. 9. 2019,   19:28