Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Taksist premlatio lezbijku, a za policiju je to bila obična svađa

None Foto: PIXSELL

Dubrovački taksist je, nakon svađe, nekoliko puta ošamario djevojku i udario je šakom. Završila je u bolnici, a policija nije podnijela kaznenu prijavu protiv taksista

Homofobni dubrovački taksist prošlog je četvrtka nekoliko puta udario šakom djevojku koja se ljubila sa svojom partnericom tijekom vožnje, piše Jutarnji list.

Dok su se vraćale iz noćnog izlaska, taksist im je neprestano prigovarao da će mu ispovraćati auto. Bio je agresivan pa su odlučile izaći van iz taksija, a on je nastavio urlati: "Treba vas sve namlatiti!". Jedna od djevojaka se okrenula i odgovorila: "Hoćeš li me udariti?", a on joj je spremno odlijepio nekoliko šamara i udaraca šakom u glavu. Srušila se na pod, pa je druga pozvala policiju.

- Nisam znao da je žensko, pogledajte na što liči - odgovorio je policajcu.

Liječnici su joj potom pružili pomoć u bolnici, a kasnije su joj u postaji rekli da se nije trebala tući s taksistom. Dubrovačka policija nije podnijela kaznenu prijavu protiv taksista te su rekli da se radilo samo o svađi oko vožnje taksijem. 

Djevojke su se požalile Zagreb Prideu, koji je podnio kaznenu prijavu.

Komentari (536)
  • - Nisam znao da je žensko, pogledajte na što liči - odgovorio je policajcu. Ovo je najgenijalnija izjava koju sam pročitala. Šta joj nije ponudio snickers pa da vidi dal je pojeo ili pojela, pa bi znao.

    28. 8. 2013,   23:03
  • nikad necu shvatiti ljude koji na bilo koji nacin zagovaraju nasilje prema bilo kome. jedna je stvar imati svoje misljenje o necemu, a druga je primjenjivati nasilje. strasno

    28. 8. 2013,   23:01
  • Ne zagovaram nasilje, ali oni moraju prestati provocirati ljude!!!!!!!!!!!!! Više mi je dosta pedera koji to moraju svima dati do znanja i sami sebe dovode u takve situacije. Budi peder, nitko nema ništa protiv toga ali u svoja 4 zida. Mi smo kao svi homofobi jer ne želimo da nas netko maltretira sa svojim seksualnim opredjeljenjem!? Prestanite isticati kako ste vi drugačiji, svi oni pate od kroničnog nedostatka pažnje!!!!!!!

    29. 8. 2013,   00:00