Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Taksist u Dubrovniku nasrnuo na policajca: Pregazio mu nogu

Muškarac je prvo verbalno napao policajca vrijeđajući ga i omalovažavajući, nakon čega je vozilom nasrnuo na njega i prešao mu preko stopala noge

Taksist (30) je u subotu oko 11.50 sati u Ulici  Marijana Blažića u Dubrovniku napao policijskog službenika koji je prema njemu postupao zbog prethodno uočenog prometnog prekršaja, piše Dubrovniknet.hr.

Muškarac je prvo verbalno napao policajca vrijeđajući ga i omalovažavajući, nakon čega je vozilom nasrnuo na njega i prešao mu preko stopala noge.

Potom se bježeći vozilom udaljio s mjesta događaja čineći pri tom veći broj prometnih prekršaja. Vozač je vrlo brzo pronađen i uhićen te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu nakon čega je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Također je utvrđeno da je osumnjičeni 30-godišnjak počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kao i četiri prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama zbog čega mu slijede odgovarajuće prekršajne prijave.

Komentari (7)
  • Srećom pa nije preko stopala ruke

    7. 10. 2019,   12:41
  • dobro je, jedan taxi manje .sad ih je samo3999 po Gradu.bit će manje gužve.

    7. 10. 2019,   18:14
  • Odmah mu uzeti licenciju..ako ju ima

    7. 10. 2019,   12:59