Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Talijana (84) ostavila cura pa ju je uhodio i zapalio joj stan

Udovac iz Rima bio je nekoliko godina u vezi sa ženom koja je odlučila prekinuti je, no on to nije nikako želio prihvatiti pa je ženu neprestance uhodio i slijedio

Optužnica je podignuta protiv 84-godišnjeg Talijana koji je napastovao ženu svojih godina jer je odlučila prekinuti njihovu višegodišnju vezu pa je nesretnik da bi se osvetio podmetnuo požar u njezinu stanu u mjestu Cecchina južno od Rima, objavila je policija.

Taj udovac bio je nekoliko godina u vezi sa ženom koja je odlučila prekinuti je, no on to nije nikako želio prihvatiti pa je ženu neprestance uhodio i slijedio. Žena je zbog toga često morala sklonište potražiti kod vlastite djece.

Kada je vidio da je neće na taj način pridobiti, odlučio se osvetiti i izlio je kanistar zapaljive tekućine te zapalio vatru na ulazu u stan svoje ljubavi, koja srećom, te noći nije spavala kod kuće.

Policija je podnijela kaznenu prijavu, a za svaki slučaj zaplijenila je bivšem ljubavniku dvije puške i streljivo koje je posjedovao. 

Komentari (19)
  • Eto mlado ludo hormoni podivljali

    14. 2. 2018,   08:33
  • U dobroj je kondiciji ak ju je uhodio 😄😄

    14. 2. 2018,   08:45
  • čuj ovo, ostaviti nekog pred "valentnovo"? pa kamo ovaj svijet ide? kakva beščutnost. i što on sad da radi, a smrt lagano kuca na vrata? što? da traži "novu"? :DD nema vremena više čovjek:))

    14. 2. 2018,   08:34