Obavijesti

Promo sadržaj

Tamara Obrovac predstavlja novi album u Zagrebu

Tamara Obrovac predstavlja novi album u Zagrebu
1

Album "TransAdriaticum" Tamare Obrovac izlazi uskoro za austrijsku etiketu Alessa records, a sve nove pjesme će sa svojim TransAdriatic quartetom predstaviti u Zagrebačkom kazalištu lutaka u srijedu 12. lipnja.

VIDEO

Album "TransAdriaticum" Tamare Obrovac izlazi uskoro za austrijsku etiketu Alessa records, a sve nove pjesme ova sjajna pjevačica, flautistica, skladateljica i autorica tekstova će sa svojim TransAdriatic quartetom predstaviti u Zagrebačkom kazalištu lutaka u srijedu 12. lipnja. Radi se o ekskluzivnom koncertu za tek 170 ljudi za koji će se sigurno tražiti ulaznica više, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio. 

Nastupom u ZKL-u TransAdriatic Quartet će zaokružiti koncertni promo tour; austrijska promocija albuma održat će se 10. lipnja u kultnom bečkom jazz klubu "Porgy & Bess", a slovenska 11. lipnja u Novom Mestu u KC Janeza Trdine. Na zagrebačkom koncertu posjetitelji će imati priliku kupiti novi CD, kojega će glazbenici u sklopu druženja poslije koncerta rado i potpisati. Tamarin TransAdriatic quartet nedavno je nastupio i na norveškom Trondheim Jazz Festivalu, gdje je svojom specifičnim glazbenim konceptom i izvedbom oduševio publiku, što je kritičar Tor Hammerø opisao slijedećim riječima: «Tamara Obrovac - novo i uzbudljivo poznanstvo... svojim istančanim triom dala nam je nadopunu nečega što nismo ni sami znali da nam je potrebno.»

Tamara Obrovac jedna je od najznačajnijih i najsvestranijih osobnosti na hrvatskoj glazbenoj sceni. Zahvaljujući utjecajima istarske narodne glazbe i dijalekta koje koristi u kreiranju svog glazbenog izraza, u nekoliko je posljednjih godina stekla veliku popularnost. Uz kontinuiranu međunarodnu koncertnu aktivnost Tamara sklada glazbu za kazalište i film, za što je višestruko nagrađivana. Njezinim koncertom s TransAdriatic Quartetom u ZKL-u službeno će se zatvoriti Jazz.hr sezona, a novosti o novoj sezoni, festivalima i koncertima bit će dostupne tijekom ovoga ljeta. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive