Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tars postao službeno pivo HNK Rijeka

None Foto: HNK Rijeka 10

Od početka srpnja ove godine pivo Tars je postalo službeno pivo HNK Rijeka potpisivanjem trogodišnjeg ugovora, a sam službeni event potpisivanja održao se u Ludwig`s Gastro Pub-u na Kukuljanovu, gdje je i smještena pivovara Kaltenberg Adria

Tom prilikom predstavljena su i zajednička pakiranja Tars piva i HNK Rijeka, što je početak zajedničke, osvježavajuće priče ova dva riječka branda.

"Kaltenberg je prije godinu dana izgradio pivovaru na riječkom području i zato smo se odlučili na suradnju, a brand Kaltenberg je prisutan u Hrvatskoj već 25 godina. Kreirali smo pravo navijačko, riječko pivo s kojim sada ulazimo u partnerstvo s HNK Rijeka. Tars je za Riječane i one koji se tako osjećaju, lager drukčiji od ostalih, poseban baš poput Rijeke. U novoj priči napravljena je i promocija novog proizvoda sa zajedničkim vizualnim identitetom Tars piva i HNK Rijeka" - ustvrdio je Gordan Putanec, generalni direktor pivovare Kaltenberg Adria.

Foto: HNK Rijeka

Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeka pozdravio je sve navijače i navijačice HNK Rijeka. Istaknuo je da je ovo povijesni trenutak za riječki nogomet jer dosad nije bilo ovakvog partnera u domeni piva s nadom da će suradnja potrajati puno duže od početnog ugovora, s vjerom u uspješnu budućnost i da će riječki navijači piti i uživati u Tars pivu.

Svečanom danu pridružili su se i nogometaši HNK Rijeka koji su se družili s navijačima koji su iskoristili priliku i kupili komplet ulaznica, te se slikali s Rabuzinovim suncem. 

Foto: HNK Rijeka

Istovremeno je krenula prodaja zajedničkog brand Tars i HNK Rijeka u pivskim limenkama i povratnim bocama, koje se od sada mogu naći u velikom broju trgovina i ugostiteljskih objekata na riječkom području.

Tema: Promo sadržaj