Obavijesti

News

Komentari 140

'Tata mojeg dečka me silovao mjesecima, ostala sam trudna'

'Tata mojeg dečka me silovao mjesecima, ostala sam trudna'
1

Velika Britanija: Paige Marvin (19) je imala 13 godina kada ju je počeo zlostavljati otac njezinog dečka. Silovao ju je i ostala je trudna. Tada je spavala i sa svojim dečkom pa nije znala tko je otac

VIDEO

Paige Marvin (19) se bojala da je tata njezinog dečka otac njenog djeteta. Muškarac ju je seksualno zlostavljao mjesecima.

Wesley Cooper iz Oldburyja je Paige upoznao kada je imala 13 godina. Govorio joj je da nikome ne smije reći što joj radi jer joj nitko ne bi vjerovao. Cooper je zlodjelo priznao u srpnju prošle godine i osuđen je na sedam i pol godina zatvora.

Paige iz Birminghama je rekla medijima da je svojeg dečka Marka upoznala dok se igrala s prijateljima. S 13 godina su se prvi put poljubili. Wesley ih je često vodio na izlete svojim brodom. Ako su bili kod kuće, otac je Marka slao u trgovinu, a onda je napadao Paige. Imala je samo 13 godina kada je sve to počelo. 


- Sada kada izlaziš s mojim sinom pokazat ću ti kako se seksa, govorio mi je Wesley Cooper - kaže Paige. 

- Bila sam djevica i plakala sam od boli i straha. Kada se Mark vratio, njegov se otac ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Nakon toga, svaki put kada bi ostali sami, zlostavljao me. Dirao me po nozi i gurao ruku ispod moje školske uniforme. Jedan dan me odveo na izlet brodom i silovao me.  Rekao mi je da nije ljubomoran na Marka jer me on može imati kada god poželi - kaže Paige.

Rekla je i da se jedne noći, kada su ostali sami, seksala s Markom. Njemu je to bio prvi put, a Paige kaže da se pretvarala i da je to njoj bio prvi put. 

-  Kako sam mu mogla reći da mi je nevinost oduzeo njegov vlastiti otac - kazala je.

Kada je ostala trudna, uhvatila ju je panika. Prvo je drugima govorila da se udebljala. Kada više nije mogla skrivati trudnoću, rekla je Marku. 

- Moja je majka postala sumnjičava i odvela me na policiju. Ispričala sam im da sam spavala s Markom samo kako bi se riješila slike njegovog oca koji me silovao. Nisam znala da li je moj zlostavljač otac mojeg djeteta ili njegov djed. Nakon što sam rodila, DNK je dokazao da je Mark otac. No Mark nije mogao podnijeti pritisak i sve što mi je njegov otac napravio pa smo se razišli. Bila sam depresivna. Teško sam uspostavljala vezu sa svojim sinom, ali on me tjera naprijed - rekla je Paige.

Wesley se prošle godine pokušao ubiti i nakon toga se predao policiji i sve priznao, piše The Sun.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.