Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Tata se probio iz Vukovara da bi bio sa mnom prvi dan škole'

None Foto: Bojan Glavašević/Facebook

Vrlo emotivnim statusom na Facebooku na prvi dan nastave koja počinje u ponedjeljak osvrnuo se SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević prisjetivši se svog oca

Vrlo emotivnim statusom na Facebooku na prvi dan nastave koja počinje u ponedjeljak osvrnuo se SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević prisjetivši se kako je svog oca, novinara i vukovarskog heroja Sinišu Glavaševića posljednji put vidio upravo na svom prvom danu škole.    

-  Ovo je moj prvi dan škole. I posljednji put da sam vidio svoga tatu.

Probio se iz Vukovara u crvenom golfu dvojci da bi bio sa mnom na prvi dan škole. Ova fotografija, uz još nekoliko koje smo taj dan snimili, neke su od najvrjednijih stvari koje posjedujem, i podsjećaju me koliko je vrijeme koje imamo s našim najmilijima istovremeno i krhko i dragocjeno, i kako zaista trebamo uživati u svakom trenutku koji s njima imamo.

Sutrašnji prvi dan škole za mene je važniji nego inače, jer ove godine u školu kreće jedan vrlo poseban prvašić - moj sin. Podijelio sam s njime uspomenu na svoj prvi dan škole, ispričao mu jednu priču o njegovom djedu Siniši koja je čekala baš ovaj dan da bude ispričana, i naravno - raščistio sam svoj raspored da budem s njim na njegov prvi dan škole.

Nadam se da će njemu, i svim prvašićima koji kreću u školu, uspomena na sutrašnji dan ostati jednako lijepa kao što je meni uspomena na moj prvi dan škole, i mog tatu - napisao je Glavašević.

Komentari (113)
  • Evo di je problem nas Hrvata, od čovjekovog prisjećanja na oca mi smo se našli pametovati i udarati tko je šta, pa nedaj Bože nikome...eto nitko od nas nije napravio nikakvu grešku u životu, svi smo anđeli...nije ni čudo dokle smo došli sa takvim stavom... NIGDJE Uživaj sa svojim sinom i neka mu danas bude najsretniji dan i da ih još puno proživi uz svoga oca

    4. 9. 2017,   06:44
  • Zasto je pao Sinisa? Zasto je palo tisuce najboljih hrvatskih sinova ? Gdje je spomenik njihovoj zrtvi?

    4. 9. 2017,   08:20
  • Eto, Bojane, otac je pričao o nekoj boljoj hrvatskoj. A ti se uvalio među ostale uhljebe i mlatite praznu slamu dok usput pljačkate svoje sugrađane. Ne vidim neku tvoju borbu za boljitak svih građana, damo fb prepucavanja i preseravanja. U rangu njonje, ljutog rivala sa "suprotne" strane s kojim nam zajedno piješ krv. Što ćemo sa povlaštenim mirovinama? To ti odgovara?

    3. 9. 2017,   22:57