Obavijesti

Promo sadržaj

Tehničar i praćenje statusa zahtjeva za digitalno iskustvo

Tehničar i praćenje statusa zahtjeva za digitalno iskustvo
1

Uz već postojeće funkcionalnosti jednostavnog upravljanja računima, detaljnog uvida u potrošnju u svakom trenutku, brze i jednostavne obnove računa, ponudu dodatnih opcija i paketa prilagođenih osobnim potrebama

Uz novu funkcionalnost Digitalnog tehničara korisnici mogu brzo i jednostavno detektirati problem na fiksnoj usluzi i riješiti ga bez čekanja i nepotrebnih poziva. Osim automatskog rješavanja poteškoća, Digitalni tehničar daje korisniku upute te ga navodi korak po korak što treba učiniti. Na primjer, u slučaju da je korisniku spora brzina interneta ili slika na TV-u nije dobra, korisnik u Moj A1 aplikaciji jednostavno pokrene Digitalnog tehničara koji detektira problem, ukloni ga ili ponudi upute kako da ga korisnik sam brzo i uspješno riješi, bez potrebe kontaktiranja Službe za korisnike. Digitalni tehničar tu je za korisnike od 0 do 24 na samo dva klika. U situacijama kada problem neće moći riješiti Digitalni tehničar, korisnik predaje zahtjev tehničkoj službi koja će ga povratno kontaktirati. Uz samostalno rješavanja tehničkih poteškoća pomoću Digitalnog tehničara, korisnik sada može sam postavljati i naprednije funkcionalnosti modema.

Status mojih zahtjeva

Uz funkcionalnost Status mojih zahtjeva korisniku je omogućen pregled svih postavljenih zahtjeva prema A1 Hrvatska te informacija u kojem su statusu i kada će biti riješeni. Tako sada korisnici mogu uz pomoću Moj A1 aplikacije pratiti realizaciju postavljenih zahtjeva poput: aktivacije i prijenosa broja iz druge mreže, pritužbe, tehničke poteškoće, dostave pošiljke, reaktivacije nakon suspenzije te deaktivacije i povrata opreme.

Pokretanje videa...

00:12

Korisničko iskustvo na prvom mjestu 

Prednostima digitalne tehnologije unaprijeđeni su postojeći procesi i cjelokupno korisničko iskustvo kako bi se omogućile posve nove usluge i  personalizirane ponude. Ako korisnik iskoristi sve gigabajte za podatkovni promet, pojavit će mu se ponuda kojom korisnik sam može aktivirati dodatne gigabajte. Intuitivno sučelje u potpunosti je usmjereno potrebama korisnika te realizirano prema najnovijim trendovima dizajniranja aplikacija. O zadovoljstvu korisnika govore dobre ocjene aplikacije, a u listopadu 2018. bila je ocijenjena kao najbolja besplatna aplikacija na Google Play Storeu. Trenutno svaki drugi korisnik pametnog telefona u A1 mreži koristi mobilnu aplikaciju Moj A1.

Moj A1 aplikacija je besplatna i dostupna za preuzimanje preko App Storea i Google Playa. Više informacija o aplikaciji pronađite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini