Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Tekućina mu se nakuplja oko mozga': Ivana su opet operirali

None Foto: Privatni album

Brutalnoj tučnjavi u Vinkovcima prethodio je sukob u Rokovcima 17. kolovoza na proslavi Rokova. Prema riječima mladih iz Andrijaševaca koji su bili nazočni, sukob je inicirao Domagoj Culej (22)

Tekućina mu se još nakuplja oko mozga, stvaraju se ugrušci, zbog čega su ga operirali na neurokirurgiji, kaže rodbina Ivana Mikuljana (21) iz Andrijaševaca.

Mladić koji je zadobio teške i za život opasne ozljede u tučnjavi u središtu Vinkovaca 22. kolovoza oporavlja se u KBC-u Osijek. Tamo su ga nedavno prebacili s Odjela intenzivnog liječenja OŽB-a Vinkovci na rekonstrukciju kostiju lubanje.

- Mi smo znali da će oporavak potrajati i da bi premlaćivanje moglo ostaviti trajne posljedice. On govori i komunicira s nama, čas priča normalno, sve nas prepoznaje i svega se sjeća, a onda u trenutku, kao da mu misli odlutaju i počne govoriti nesuvislo - priča Ivanov rođak i dodaje kako je to vjerojatno zbog toga jer mu tekućina još pritišće mozak.

NAPAD U VINKOVCIMA Brutalno ga pretukli: Ivan se probudio iz kome i progovorio

Kaže kako se Ivanu vratio apetit, no još ne jede samostalno.

- Liječnici ne odbacuju mogućnost još jedne operacije. I ovu su morali odgađati nekoliko puta zbog infekcija koje je imao, između ostalog upale pluća - priča rođak.

Brutalnoj tučnjavi u Vinkovcima prethodio je sukob u Rokovcima 17. kolovoza na proslavi Rokova. Prema riječima mladih iz Andrijaševaca koji su bili nazočni, sukob je inicirao Domagoj Culej (22), koji je čašom pogodio jednog od mladića u glavu.

BRUTALNI NAPAD U VINKOVCIMA Pretučeni Ivan (21) budi se iz kome: 'Iznenadio je i liječnike!'

Ivan Mikuljan je reagirao jer se radilo o mladiću koji je došao k njima kao gost na proslavu Rokova, prišao je Culeju i udario ga, na što je ovaj odgovorio: “Riješit ćemo to”. Sve se smirilo, a onda je tjedan dana kasnije u Vinkovcima 13 mladića napalo četvoricu prijatelja iz Andrijaševaca i Rokovaca. Najlošije je prošao Mikuljan. Iako Culej nije tukao Ivana, dobio je prijavu zbog sudjelovanja u tučnjavi. Istraga je još u tijeku, rekli su u općinskom državnom odvjetništvu.

Komentari (119)
  • Ovaj slučaj je prespavan od svih državni institucija koje su zadužene za funkcioniranje pravne države, iz kojih razloga, zna se!

    18. 12. 2018,   22:08
  • HDZ= bol, siromaštvo, patnja, i smrt.

    18. 12. 2018,   22:07
  • Domagoj Culej... Hahahaha.. Rusi autom kapije po Jarmini...tuce se... glumi šerifa u svom selu..spomenutoj Jarmini..i uz to sve..tatin sin...sin Steve Culeja...saborskog zastupnika

    18. 12. 2018,   23:00