Obavijesti

Promo sadržaj

Tele2 Hrvatska i agencija iProspect nastavljaju suradnju

Tele2 Hrvatska i agencija iProspect nastavljaju suradnju
2

Suradnja je započeta početkom 2018. i to u segmentu strateškog medijskog zakupa u digitalnim kanalima

Nakon uspješne 2018. godine nastavlja se poslovna suradnja između TELE2 Hrvatska i agencije iProspect, specijalizirana za digitalni marketing te članica marketinške grupacije Dentsu Aegis Network.  

Suradnja je započeta početkom 2018. i to u segmentu strateškog medijskog zakupa u digitalnim kanalima. U godinu dana, koliko  traje suradnja,  odrađeni su  brojni projekti poput kampanje BEZBROJ DA! koja je bila finalist ovogodišnje nagrade EFFIE te kampanje Spoilers i Search koji su bili finalisti nagrade MIXX za najbolju search kampanju i najbolji brandirani sadržaj.  Najveći iskorak napravljen je u automatizaciji zakupa medija uz pomoć podataka te je povećan broj dolazaka na webshop i kvaliteta posjeta.

U nadolazećem razdoblju dodatan fokus bit će stavljen na daljnje poboljšanje digitalnog marketinga kroz daljnju automatizaciju i obogaćivanje kvalitetnijim podacima, usklađeno s GDPR-om.

Pravo je zadovoljstvo surađivati s Tele2 timom - uvijek su spremni na inovaciju i traženje boljih načina za rješavanje izazova u marketinškoj komunikaciji. Uza sve to, njeguju uistinu partnerski odnos te surađujemo kao jedan tim“, izjavio je Vjeko Srednoselec poslovni direktor Dentsu Aegis Networka, odgovoran za poslovanje digitalne agencije iProspect. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline