Obavijesti

Promo sadržaj

Tele2 pokućnom dodajte Lenovo 2u1 i uživajte u surfanju

Tele2 pokućnom dodajte Lenovo 2u1 i uživajte u surfanju
2

Uz BEZBROJ GB pokućnog interneta stiže Lenovo 2u1 uređaj IdeaPad D330 – tablet i računalo u jednom, za samo 95 kuna mjesečno

Neograničena sloboda komunikacije, mogućnost da se posao odradi neovisno o lokaciji ili da uživo dijelimo omiljene trenutke s obitelj i prijateljima, važna je svima. Za to je, naravno, potrebna internetska veza, a zahvaljujući Tele2 pokućnom moguće je internetski priključak imati bilo gdje. Ruter za pokućni internet jednostavno se isključi iz struje i počne koristiti na drugoj lokaciji, primjerice vikendici za odmor uz sate gledanja filmova ili pak kafiću koji privremeno treba poslužiti kao ured. Za pokućni nije potreban nikakav dodatan priključak osim onog za struju, a upravo zbog toga ga je moguće nositi bilo gdje bez razmišljanja o kablovima, vremenu potrebnom za spajanje, ili trošenju istog na traženje wi-fi mreže. 

Pokućni nudi mobilnost, jednostavnu instalaciju i neograničen promet uz BEZBROJ GB za 169 kuna, a za dodatnih 95 kuna uz pokućni dolazi i Lenovo IdeaPad D330, praktičan 2u1 laptop koji u jednom uređaju spaja najbolje od dva svijeta – potpune performance laptopa i zabavu koju pruža tablet. Ekran je moguće vezati uz tipkovnicu s obje strane tako da se lako pretvara u svojevrstan stalak za gledanje video sadržaja, filmova ili tutoriala, a kada je uređaj potrebno koristiti kao tablet on se odvaja od tipkovnice jednostavnim povlačenjem ekrana. Uz uređaj dolazi i jednogodišnja licenca za korištenje Office 365 alata.

U današnjem digitalnom svijetu i tempu života koji od korisnika traži da bude dostupan bilo kada i bilo gdje, ovaj 10" tablet i računalo u jednom idealan je odabir. S jednim punjenjem, IdeaPad D330 omogućuje vam više od 12 sati trajanja baterije, što znači slobodu pokreta cijeli dan bez gubljenja vremena na traženje punjača ili utičnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lenovo IdeaPad D330 izrazito je mobilan, moguće ga je ponijeti bilo gdje, a zahvaljujući Tele2 pokućnom neograničeno surfanje je uvijek pri ruci, bilo za gledanje videa, slušanje glazbe, ili dijeljenje zabavnih trenutaka s prijateljima na društvenim mrežama. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive