Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Temperature padaju: Ovo će biti najhladnija noć ove zime?

None Foto: Goran Kovacic/PIXSELL 5

Kako javlja DHMZ, u subotu nas očekuje djelomično sunčano vrijeme uz promjenjivu naoblaku. Na istoku Slavonije može pasti još snijega ujutro, a na Jadranu će puhati jaka i olujna bura

Najniža temperatura ove zime izmjerena je u Osijeku gdje je bilo -14,7 stupnjeva Celzijusa, a RTL-ova meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar tvrdi kako bi on uskoro mogao biti oboren i to već u subotu na zapadu Hrvatske. 

Kako javlja DHMZ, u subotu nas očekuje djelomično sunčano vrijeme uz promjenjivu naoblaku. Na istoku Slavonije može pasti još snijega ujutro. 

Jaka bura prevrnula kamion kod PaÅ¡kog mosta NE MOŽE SE VOZITI Kaos prema moru: Olujna bura zatvorila dio A1, Paški most...

Na Jadranu će puhati jaka i olujna bura. 

Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se većinom od -10 do -5, ponegdje moguće i niža, na Jadranu od -1 do 4, a najviša dnevna između -2 i 3, na Jadranu od 6 do 11 °C.

DOK NA KOPNU PADA SNIJEG... Bura u Senju 'dere' 189 km/h: 'Vrijeme je opasno za život...'

- Očekuje se kako će se temperature zadržati oko nule. Na jugu će pak biti ugodnije nego danas, vjetar će sasvim oslabjeti, a temperature će se kretati od 6 do 10 stupnjeva. Na sjevernom Jadranu i u gorju bit će ugodnije nego danas - rekla je Mazzocco Drvar i dodala da će se snijeg zadržati na tlu te da bi se mogao i smrznuti. 

Tema: Hrvatska

Komentari (92)
  • Ovo nitko nije očekivao u 1. mjesecu

    26. 1. 2019,   00:05
  • ionako ne izlazim noću

    25. 1. 2019,   22:06
  • ;)) Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.3xDate.top

    26. 1. 2019,   00:50