Obavijesti

Promo sadržaj

Tepih centar: Osvoji novi Ford Focus u nagradnoj igri

Tepih centar: Osvoji novi Ford Focus u nagradnoj igri
6

Iskoristite brojne pogodnosti uz kupnju tepiha, tapisona, zavjesa i podnih obloga

U svim Tepih centrima diljem zemlje u tijeku su brojne pogodnosti za kupce koje vrijede bez obzira na način plaćanja. Osim vrhunskih proizvoda svi kupci koji u trgovinama ili na web shopu kupe proizvode u vrijednosti od 1.000 kuna ili više, imaju mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri. Glavni dobitak je hrvatski automobil godine Ford Focus, a tu su i ostale atraktivne nagrade.

Tako nagradni fond sadrži i jedno vikend noćenje za dvije osobe u hotelu Lone Rovinj, dva noćenja za dvije osobe i dvoje djece u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik na bazi polupansiona, jedan vikend za dvoje u Korčula Hotels na bazi polupansiona te 20 Tepih-centar poklon bonova u vrijednosti od 750 kuna. U bogatoj ponudi Tepih centara nalaze se i tepisi ručne izrade koji spadaju među najvrjednije i najkvalitetnije proizvode u asortimanu. Rukom rađeni tepisi dijele se na orijentalne i moderne te su najčešći izbor obitelji koje žele dugotrajno i kvalitetno rješenje za dom.

S druge strane, glavne značajke strojno rađenih tepiha su izdržljivost, kvaliteta izrade, povoljnija cijena te fleksibilnost izbora različitih elemenata – boje, dezena i vlakana. Upravo fleksibilnost ih čini odličnim izborom za mlađu populaciju skloniju čestim promjenama adrese i potrebom za totalnim makeoverom interijera. Pri opremanju poslovnih prostora kupci najčešće biraju tapisone - podne podloge uz koje svaki prostor može djelovati vedro, prozračno i potpuno prilagođeno tlocrtu.

Osim tepiha, u poslovnicama se nalaze i specijalizirani Odjeli zavjesa i tekstila koji nude veliki izbor zavjesa, karniša, dekora, tapeta, posteljine, tkanina i popratnog pribora. Trenutno je aktualna i usluga brzog šivanja zavjesa u roku od 48 sati kao jedinstvena ponuda na hrvatskom tržištu. Stoga, iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite Tepih centre u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Zadru i Puli. Za više informacija posjetite web trgovinu na internetskoj stranici www.tepih-centar.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.