Obavijesti

Promo sadržaj

Terme Tuhelj: Četiri savjeta za vitalnost i lijep izgled

Terme Tuhelj: Četiri savjeta za vitalnost i lijep izgled
7

Vježbanje, plivanje, wellness, zdrava prehrana – sve na jednom mjestu. (P)ostanite fit i dočekajte ljeto zadovoljni

Vrijeme je za wellness

Opustite se, zaboravite brige i izbacite stres! Izliječite tegobe i oblikujte liniju. U tome će vam pomoći tretmani ljekovitim blatom i anticelulitni tretmani SPAeVITA centra Terma Tuhelj. Da bi učinak bio što bolji nakon uživanja u tretmanima otkrijte najveći Svijet sauna u Hrvatskoj s posebno kreiranim sauna programima. Solni ili čokoladni, aroma cool, med i mlijeko, program grožđem ili atraktivan aroma program vrtloženja zrakom, probudit će vaša osjetila, opustiti napetost u mišićima, izbaciti toksine, a kožu učiniti baršunasto mekanom. Svaki zadnji petak u mjesecu rezerviran je za Selfness dan gdje možete više naučiti o buđenju vitalne energije te naučiti kako promjeniti životne navike.

Vježbajte u vodi

Plivanje u bazenima i podvodne masaže Vodenog planeta odlične su za jačanje mišića, osobito za ljubitelje vodenih aktivnosti. Dok se ostatak obitelji zabavlja na adrenalinskim toboganima iskoristite vrijeme samo za sebe, vježbajte u vodi sami ili uz pomoć fizioterapeuta, s rekvizitima ili bez njih… Nakon toga osjećat ćete se odlično.

Budite aktivni, istražite Zagorje

Proljeće je kao stvoreno za aktivnosti u prirodi. Biciklizam, trčanje, nordijsko hodanje održat će kondiciju, pomoći u borbi protiv kilograma i oblikovati tijelo, a jedinstvena ljepota Hrvatskog zagorja pružit će nezaboravan doživljaj odmora. Hrvatska je zaista jedinstavena destinacija za koju možemo reći da je zaista puna života.

Jedite zdravo i umjereno

Ne zaboravite na pravilnu prehranu! Zdrava hrana iznimno je važna za fizičko i psihičko zdravlje. U Termama Tuhelj jela označena simbolom jabuke sadrže najbolju kombinaciju kalorijske vrijednosti i bogatstva hrane. Svaki zalogaj takvog obroka osnažuje vaše tijelo i održava vitalnost.

Ako želite sve objediniti i uživat u 3 dana neograničenom opuštanju u termalnoj vodi, Terme Tuhelj pripremile su odličan paket Spa opuštanje uz 25% popusta. Povedite prijatelje, obitelj ili dođite sami na detox vikend. Posvetite se sebi. 

Neka ovo proljeće bude u znaku vitalnosti...vidimo se u Termama Tuhelj.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...