Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naletio autom na dvoje djece i pobjegao pa mu ispala tablica

None Foto: epodravina.hr 11

U mjestu Koprivnički Ivanec prema Kunovcu, došlo je do naleta osobnog automobila na dvoje djece na biciklima. Postupanje je u tijeku, stoji u policijskom izvješću...

U teškoj prometnoj nesreći u srijedu poslijepodne, u naletu automobila na putu između Koprivničkog Ivanca i Kunovca stradala su dva dječaka, javlja portal epodravina. 

– Dojavu smo zaprimili u 18,49 sati. U mjestu Koprivnički Ivanec prema Kunovcu, došlo je do naleta osobnog automobila na dvoje djece, postupanje je u tijeku – stoji u policijskom izvješću.

Kako doznajemo od koprivničke policije, vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Doznajemo i kako je vozaču prilikom udara ispala tablica pa će policija uskoro prema registraciji doći do vozača. 

Foto: Željko Rukavina/24sata

Dječaci su se vozili na biciklima kad je na njih naletio auto. Težina ozljeda djece nije poznata, ali je jedan od dječaka hitno prebačen u koprivničku bolnicu.

 

Komentari (124)
  • Kad god sjednem u auto sitim se svega sto se u zadnje vrime dogodilo i skinem nogu s gasa. Nije bitno kad cu stici, bitno da stignem i da sve bude ok. Nije mi jasno kako svi ostali o tome ne pomisle.

    12. 6. 2019,   19:55
  • U Osijeku sam vidio odlican grafit: "Bolje izgubiti trenutak u zivotu nego zivot u trenutku"

    12. 6. 2019,   21:02
  • A jbt... jel dosta vise 😖 Kad vidis dicu na cesti ili u blizini ceste - MORAS biti na oprezu. To se i u autoskoli uci. Dica su nepredvidiva, nesmotrena i neoprezna, ali mi, odrasli, MORAMO paziti umjesto njih. Mozda nisu isli preko zebre, ALI vozac je duzan usporiti i pripaziti. Jbt sami cemo se poubijati, najvise u prometu...

    12. 6. 2019,   19:57