Obavijesti

News

Komentari 211

Troje poginulih: Na autocesti A3 vozio u suprotnom smjeru

Troje poginulih: Na autocesti A3 vozio u suprotnom smjeru
4

Nesreću kod Kutine je uzrokovao 44-godišnjak koji je automobil marke Toyota vozio u suprotnom smjeru. Pritom se izravno sudario s BMW-om u kojem su bili muškarci stari 31 i 35 godina

VIDEO

U sudaru dva automobila jutros oko 6 sati na autocesti A3 Zagreb-Lipovac poginulo je troje ljudi, javlja policija. Sudar je bio na 110. kilometru autoceste, kod Kutine.

Saznajemo da je nesreću uzrokovao 44-godišnjak koji je automobil marke Toyota njemačkih registarskih oznaka vozio u suprotnom smjeru. Pritom se izravno sudario s BMW-om zagrebačkih tablica u kojem su bili muškarci stari 31 i 35 godina. Sva tri muškarca poginula su na licu mjesta. 

Vozač Toyote je s područja Brodsko posavske županije, dok su poginuli iz BMW-a sa zagrebačkog područja. 

Dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Kutina i Novska u smjeru Lipovca, zbog prometne nesreće zatvorena je za promet, a obilazak je čvor Kutina-Ilova-Lipovljani-čvor Novska, dok se u smjeru Zagreba prometuje nesmetano, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

- U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u 5.50h na autocesti Zagreb - Slavonski Brod, tri su osobe poginule, rekla je Mirjana Matijević Pišonić, zamjenica Županijske državne odvjetnice iz Siska koja je rukovodila očevidom.

U očevidu su sudjelovali i vještaci iz Centra za vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba te policijski službenici PU sisačko moslavačke. 

Priopćenje ŽDO-a prenosimo u cijelosti

Očevidom kojim je rukovodila, Marijana Matijević Pišonić, zamjenica Županijske državne odvjetnice iz Siska, uz suradnju s PU sisačko-moslavačkom i vještakom Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić, utvrđeno je da je stravičnu prometnu nesreću, koja se dogodila u nedjelju oko 5,50 sati na 110 km autoceste A3 Zagreb-Lipovac u smjeru Slavonskog Broda, skrivio 44-godišnji vozač osobnog automobila Toyota, njemačkih registarskih oznaka, koji je u nesreći izgubio život. On je kako stoji u priopćenju ŽDO, Sisak, iz za sada neutvrđenih razloga, upravljao vozilom lijevim južnim kolničkom trakom u smjeru Zagreba, iako je u tom prometnom traku propisano kretanje u suprotnom smjeru. Da bi pravilno s krećući iz smjera Zagreba u smjeru Slavonskog Broda istim prometnim trakom vozilom marke BMW 316 naišao vozač (36), zagrebačkih registarskih oznaka. U strahovitom frontalnom sudaru BMW i Toyote, oba su vozača i putnik u BMW (31) na mjestu poginuli. Neposredno prije sudara, vozač BMW-a je pretjecao osobni automobil marke Volkswagen kojim je upravljao slovenski državljanin. Uslijed naleta na krhotine sudarenih automobila, vozilo slovenskog državljanina je oštećeno, a on je na sreću neozlijeđen, stoji u priopćenju. Na kraju priopćenja objavljenog na stranicama ŽDO, stoji kako će se u cilju utvrđivanja svih relevantnih okolnosti prometne nesreće provest će se potrebni izvidi i dokazne radnje. Neslužbeno doznajemo da je vozač Toyote s Brodsko posavskog, a dvojac iz BMW-a sa zagrebačkog područja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 211
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.