Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Teška nesreća u Zagrebu: Pješak poginuo u naletu vlaka

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL 3

Vlak je u srijedu oko 21 sat naletio na pješaka kod raskrižja Ulice III. Retkovec i Ulice kneza Branimira. Pješak je poginuo. Policija je izvijestila da je u tijeku očevid

Vlak je u srijedu oko 21 sat naletio na pješaka kod raskrižja Ulice III. Retkovec i Ulice kneza Branimira. Pješak je poginuo. Zagrebačka policija kaže kako je u tijeku očevid. 

Tragedija u Zagrebu: Piješak stradao u naletu vlaka Više na https://bit.ly/2zVr6Ry Reporter: Ivana Kovačić

Objavljuje 24sata u Srijeda, 12. prosinca 2018.
Komentari (23)
  • Živim u podrucju gdje nema vlakova i stvarno mi nije jasno kako vlak nekoga može ubiti ako taj netko stane i pogleda jel vlak ide. Jednostavno mi nije jasno, nije me briga koliko ce biti minusa ali me jednostavno zanima. Prošao sam nekoliko puta preko pruge dok sam bio u posjetu Slavoniji i ne razumijem...ako vlak nije na vidiku kako se ne stigne prijeci? Kao da je tracnica siroka 50 metara... 😏😏

    13. 12. 2018,   03:15
  • Stanem ja na zebri da prođe mladac sa kapuljačom, slušalicama i pametnim uređajem. Ide on lagano usredsređen na ekran pametnog uređaja, dođe do pola i stane. Nakon kraćeg razmišljanja dodirne dvaput prstom spomenuti ekran, okrene se i vrati odakle je stigao ali ostane na zebri ispred nogostupa. Neki nestrpljivi vozač iza mene trubne meni ili njemu možda i tako prene dotičnog na zebri koji pogleda ali na kontra stranu gdje nije bilo nijednog vozila. Okrene se za 180 i ponovo krene zebrom, lagano i neopterećeno ovogradskom stvarnošću. Da mi je znati gdje je bio i ja bih volio malo tamo da odmorim svoje sive stanice. Nadam se u nekoj virtualnoj igrici gdje prelazeći preko pruge gubiš virtualni život od nesavjesnog virtualnog vlakovođe.

    13. 12. 2018,   08:48
  • Meni osobno nije jasno isto.. Gle.. Ako ideš preko pruge.. Gledaš ima li vlaka i predjes. Ja stvarno ne shvaćam kako pješak može ppgibut na pruzi. Ako sam glupa, objasnite mi. Jedino ako ka pruzi očekuje avion pa u nebesa gleda. Nikako mi nije jasno evo..

    13. 12. 2018,   04:12