Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaos na A1: Zbog sudara kod Karlovca stvorila se kolona

Stvorila se kolona duga 16 kilometara između čvorova Jastrebarsko i Karlovac na A1 u smjeru mora. Do gužve je došlo zbog prometne nesreće...

Promet na autocesti A1 teče usporeno zbog prometne nesreće, javlja HAK. Stvorila se kolona duga 16 kilometara između čvorova Jastrebarsko i Karlovac u smjeru mora. Na području Draganića sudarili su se automobil i motor zbog čega je sada nastala gužva. Iz PU Karlovačka javljaju da je dvoje ozlijeđenih. 

Do sudara je došlo na 33. kilometru autoceste, a na naplatnim postajama Lučko u oba smjera nema dužih čekanja. 

Čitatelji nam javljaju da su automobile počeli preusmjeravati na državnu cestu. Navodno se ne radi o teškoj prometnoj nesreći, a dvoje lakše ozlijeđenih je zatražilo liječničku pomoć. U 10:45 uklonjena su vozila iz sudara s mjesta nesreće.

Osim toga, promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora, u priobalju te na pojedinim graničnim prijelazima. HAK vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

 

Komentari (27)
  • I kakva je to vijest?! Samo naslov?! Ako znate da se dogodila, znate i kad se dogodila i bar otprilike koliko je to teška ta "teška" nesreća?! Jedan auto, 10, 100?! Samo napravite paniku svim ljudima kojima je netko bližnji krenuo na tu cestu od ponoći pa sve do tenutka objave. To se tako ne radi mili moji a vi recite što hoćete. Vijest se objavljuje kad se ima nešto a ne samo da se proširi panika.

    1. 8. 2019,   10:41
  • Ljudi tom dionicom voze kao zadnji debili, uvijek imam grč u želucu dok se ne dočepam Bosiljeva...

    1. 8. 2019,   10:51
  • Pod hitno izgraditi treći trak na dionici Zagreb-Bosiljevo i obrnuto!

    1. 8. 2019,   12:11