Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U sudaru dva auta poginuo je vozač: 'Jedan se zabio u drvo'

None Foto: čitatelj 24sata 3

Nesreća je bila na križanju Maksimirske ceste i Svetošimunske ceste. sudarila su se dva automobila. Više informacija o nesreći će se znati nakon očevida

Muškarac je poginuo u nedjelju oko 22 sata u Zagrebu na križanju Maksimirske ceste i Svetošimunske ceste.

Policija je izvijestila da su u prometnoj nesreći sudjelovala dva automobila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Teška prometna nesreća u Zagrebu: U sudaru dvaju automobila poginuo muškarac Reporter: Emirat Asipi

Objavljuje 24sata u Nedjelja, 2. lipnja 2019.

- Prolazio sam tom cestom. Jedan automobil se zabio u stablo, a drugi je otišao desetak metara na livadu. Hitna i policija su već stigli - rekao nam je čitatelj.

Više informacija o nesreći će se znati nakon očevida. 

Komentari (71)
  • prometna kultura u hrvatskoj je ravna nuli, a prometnog policajca ćeš možda vidjeti jednom u godinu dana, ako uopće toliko.

    2. 6. 2019,   23:30
  • Sta ste svi zapeli za tu policiju? Da ne radite gluposti na cesti do ovog nebi doslo.. evo primjer danas, ja sam prvi od 4 auta(nakon mene clio, bmw, policija) tek prodem tablu da sam izaso iz naselja(vozim 60, ogranicenje 50) clio me prestize, idemo preko nadvoznjaka puna linija ogranicenje 60 sva cetvorica 90, idemo jedan dio gdje je ogranicenje 50(zavoji i tako to) ja vozim nekih 70, jos nismo ni izasli van iz zone upotpunosti eto pretice me bmw, za bmwom me pretice i policija... e pa sad ja vas pitam, ako ja vozim 10-20km iznad ogranicenja, a prestizu me 3 auta medu tih 3 je i policijski auto... ko je tu lud?

    2. 6. 2019,   23:51
  • Sinoć se vozim u 00:30 iza Rugvice po selima, idem doma. Vozim 60 na sat jer je to područje poznato po zečevima, ježevima, lisicama, šakalima, srnama koji izlijeću na cestu. Umoran sam, vozim polako da mi nešto ne izleti. Primjetim auto u retrovizoru. Stisnem desni žmigavac, dam mu znak da me obiđe. Neće. Nakon minute upali se rotirka. Ja skrenem, policajka dođe, već su pripremljeni dokumenti. Prvo pitanje je bilo jesam li šta popio. Valjda se čude što netko vozi 60 na sat gdje se obično vozi 100. Mislili su da sam pijan, pa sporo vozim. Pa si razmišljam. Da sam i bio pijan sa 60 na sat ne bih mogao izazvati takvu nesreću da netko pogine. Ali mene su zaustavili, dok ovakve divljake koji po Zagrebu voze 100 i više ne zaustavljaju. A kada nekoga ubiju onda ih puste nakon par mjeseci zbog dobrog vladanja.

    3. 6. 2019,   00:01