Obavijesti

News

Komentari 15

Teško ozlijeđen i leži u komi, a policija tvrdi da je sve nesreća

Teško ozlijeđen i leži u komi, a policija tvrdi da je sve nesreća
1

Zagrepčanina (30) su pronašli u ulici na Visu koja izbija na rivu. Nigdje u blizini nema stepenica s kojih je eventualno mogao pasti, ali ima ozljede glave, prijelom čeljusti i pet slomljenih rebara

VIDEO

Splitska, odnosno viška policija još uvijek “vodi” slučaj teškog ozljeđivanja T. K. (30) iz Zagreba, koji već pet dana leži u splitskoj bolnici u komi, kao nesretan slučaj. Preciznije, nakon “provedenih radnji u cilju rasvjetljavanja događaja, za sada nema elemenata kaznenog djela”, doznajemo od glasnogovornice splitske PU Antonele Lolić.

A u subotu ujutro oko pet sati na viškoj rivi pronađen je 30-godišnjak s teškim ozljedama zbog kojih je hitno prebačen u KBC Split. U pitanju su ozljede glave, prijelom čeljusti te pet slomljenih rebara, kazali su nam njegovi prijatelji šokirani doživljenim. Muškarac je bio na Viškoj regati s prijateljima, kao i nekoliko stotina zaljubljenika u jedrenje tog vikenda. Tijekom večeri su se razdvojili, T.K. je ostao sam.

Snimke s nadzornih kamera još nisu dobili 

Što se točno dogodilo u idućim minutama i satima još uvijek nije utvrđeno, no ozljede su toliko teške da je prilično nevjerojatno opravdati ih nekakvim padom. Policiji su njegovi prijatelji prijavili nestanak to jutro pa su tako istražitelji povezali tko je zapravo teško ozlijeđeni muškarac – kod njega naime nisu našli novčanik, osobne dokumente pa ni mobitel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Ležao na ulici razbijene glave, sad se u Splitu bori za život...
Ležao na ulici razbijene glave, sad se u Splitu bori za život...

Prema Lolić, službenici MUP-a su proteklih dana ispitivali sve koji su bili u kontaktu s 30-godišnjakom pokušavajući rekonstruirati njegovo kretanje. Zasigurno bi pomogle snimke brojnih nadzornih kamera u centru Visa, koje međutim još nisu našle put do inspektora – video zapise s kamera policija je zatražila u ponedjeljak, kaže nam Antonela Lolić, no do srijede popodne još ih nisu dobili. Također je neobično kako o cijelom slučaju, dakle o pronalasku muškarca koji je životno ugrožen, policija uopće nije obavijestila splitsko tužiteljstvo pa tako sa Županijskog državnog odvjetništva nisu niti moglo naložiti neke radnje koje bi pomogle u istrazi, poput medicinskog vještačenja ozljeda nesretnog muškarca.

Dokumenti su ostali na brodu 

Zagrepčanin je, neslužbeno doznajemo, iz dobre obitelji, zaposlen je u Zagrebu i nekad se bavio sportom, snažne je, sportske građe. Nikad prije, pa ni za boravka na Visu, nije ulazio u konfliktne situacije niti bio svađalački nastrojen. Zajedno s prijateljima s jedrilice koja je sudjelovala u regati bio je u klubu u središtu Visa. Zadnji put su ga prijatelji vidjeli u noći oko dva sata, kad su otišli spavati na brod, a T.K. je ostao sam u klubu. Nitko ne zna gdje je kasnije bio.

Dok su prijatelji bili s njim, nije ni sa kim u klubu ulazio u sukob. U klubu je većina gostiju bila s regate. Mobitel i ostale osobne stvari pa tako i dokumente ostavio je na brodu. Pronađen je, neslužbene su informacije, u ravnoj uličici koja izbija na rivu Visa, i u kojoj nema nikakvih stepenica sa kojih je eventualno mogao pasti, i zadobiti prijelom čeljusti i više rebara, teške ozljede glave. U blizini je nekoliko bankomata i dućana koji bi trebali imati sustav videonadzora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1