Obavijesti

News

Komentari 62

Teško ranjena Karlovčanka u bolnicu se sama dovezla autom

Teško ranjena Karlovčanka u bolnicu se sama dovezla autom
1

U karlovačkoj bolnici zaprimljena je mlada Karlovčanka s prostrijelnom ranom opasnom po život, koja se sama dovezla u bolnicu, a u tijeku je istraga o uzrocima i načinu ozljeđivanja...

VIDEO

S prostrijelnom i po život opasnom ranom na trbuhu Karlovčanka (32) dovezla se u petak pred ulaz Hitnog prijema Opće bolnice Karlovac.

Iako je bila u polusvijesti, žena je izjavila kako se upucala sama. Ipak, do oružja kojim je ranjena još uvijek nisu uspjeli doći. Pronašli su više praznih čahura pa sumnjaju da bi još netko mogao biti ranjen. U stanu, gdje je žena prijavljena nisu nikog pronašli. S obzirom da istraga ni blizu nije gotova, iz policije nisu željeli otkrivati detalje.

Liječnici su dojurili kako bi mladoj ženi spasiti život, a ravnatelj bolnice, dr. Ervin Jančić, rekao nam je da je operirana te se oporavlja na Odjelu intenzivne njege. Zasad je stabilno. Ipak, tko je i zbog čega, gdje i kako ranio ženu još je uvijek nepoznato. Upravo to istražuje policija u suradnji s državnim odvjetništvom. Žena je u petak još bila pri svijesti i uspjela je razgovarati s istražiteljima. Pričala je nesuvislo i nepovezano, te se ne sjeća pucnjave. Ona im je navodno tvrdila da se sama upucala, no istražitelji su posumnjali u njene tvrdnje jer oružje nisu pronašli. U unutrašnjosti automobila pronašli su nekoliko ispaljenih čahura metaka koje su tijekom očevida i izuzeli iz vozila. Mercedes karlovačkih tablica, kojim se žena dovezla u bolnicu je i tijekom subote bio ondje parkiran.

U unutrašnjosti vozila nema nikakvih vidljivih tragova krvi ili borbe. Na suvozačevom sjedalu se nalazi policijski nalog o počinjenom prekršaju u prometu, za oduzimanje vozačke dozvole zbog upravljanje pod utjecajem alkohola naslovljena na muškarčevo ime. Na njegovoj adresi je bila i policija, no susjedi ne znaju ništa o ranjavanju žene. Uspjeli su tek reći da u stanu živi mlada obitelj s maloljetnim djetetom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nadam se da ćemo uskoro imati više saznanja o okolnostima ranjavanja mlade žene kada se njeno stanje stabilizira i kada sa njome bude moguće obaviti razgovor - rekao je zamjenik ŽDO Dubravko Skolan. Potvrdio je navode da se supjela nekako sama dovesti i zatražiti pomoć.

- Sada zajedno u suradnji s policijom istražujemo okolnosti koje su dovele do ranjavanja, što se dogodilo i gdje, kao i sudionike događaja. Policija je na terenu u potrazi za relevantnim tragovima, no najkonkretnije okolnosti bi nam ona mogla reći - rekao je Skolan.

Dotrčali u pomoć

Auto ranjene djevojke i dalje stoji parkiran pred OB Karlovac.

Drama u Karlovcu

Upucanoj Karlovčanki (32) liječnici su u zadnji tren spasili život. Ne znaju kako je ranjena

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti
Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...

Ako privremeni predsjednik da mandat za sastav vlade Milanoviću, Ustavni sud može to poništiti. Ako sabor izglasa povjerenje vladi u kojoj bi premijer bio Milanović, Ustavni sud to može poništiti, rekao je Šeparović