Obavijesti

News

Komentari 27

'Teže mi je sada nego kad sam prvi put sahranjivao Davida...'

'Teže mi je sada nego kad sam  prvi put sahranjivao Davida...'
7

Danas u 12.30 David Dragičević bit će pokopan u Bečkom Novom Mjestu u Austriji. Njegov otac trenutno boravi u Beču i tamo planira neko vrijeme ostati...

VIDEO

David Dragičević (21) pokopan je u petak u predgrađu Beča. Njegovi roditelji Suzana Radanović i Davor Dragičević su odlučili da njegovo tijelo prenesu iz BiH u Austriju. Ekshumacija na Novom groblju u Banja Luci obavljena je u utorak.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U Bečko Novo Mjesto su stigli i članovi grupe "Pravda za Davida" iz Banje Luke, a među njima je i humanista Petar Blažić. 

Podršku mladićevoj obitelj dali su otac i sestra stradalog mladića Dženana Memića, Muriz i Arijana Memić, koji su došli na ukop. Davor Dragičević je je u četvrtak izjavio da je njegova misija samo da se sve ubojice njegovog sina ne nađu ispod zemlje.

- Ne znam kako ću danas ovo preživjeti, puno mi je teže danas nego kad sam ga prvi put sahranjivao - kazao je za srpskainfo.

Ekshumirali su ostatke Davida Dragičevića, voze ga u Austriju
Ekshumirali su ostatke Davida Dragičevića, voze ga u Austriju

Davor je još poručio da grupa Pravda za Davida neće prestati postojati i da će sada biti još jača.

- Ovdje smo formirali pokret i odavde nastavljam borbu, dok će u BiH za to biti zadužen advokat Ifet Feraget. Meni nema povratka nazad u Banja Luku - rekao je Davor Dragičević, predvodnik prosvjeda koji su prošle godine uzdrmali vlast u Republici Srpskoj.

- Zatvorske kazne me ne zanimaju - rekao je otac ubijenog mladića. 

Podsjećamo, tijelo Davida Dragičevića pronađeno je 24. ožujka na ušću rijeke Crkvene, a njegova smrt do danas nije rasvijetljena. Tek početkom srpnja 2018. godine Tužiteljstvo je podnijelo kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

Davor je od prosinca prošle godine u Austriji jer su mu prijetili uhićenjem. Prije dva dana izjavio je da ima informaciju kako je vlast iz RS-a za njim poslala ubojicu u Austriju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...