Obavijesti

Promo sadržaj

Tifon slavi i u velikoj nagradnoj igri nagrađuje s 200.000 kuna!

Tifon slavi i u velikoj nagradnoj igri nagrađuje s 200.000 kuna!
1

Značajnu i okruglu obljetnicu, Tifon je odlučio proslaviti sa svim ljubiteljima kvalitete uz organizaciju velike nagradne igre naziva „S Tifonom slavi, 200.000 kuna u džep stavi“

Nagradna igra ima četiri dobitna kruga, traje od 1.10.2018. do 31.12.2018., a sudionici će moći osvojiti vrijednu novčanu nagradu te druge mjesečne nagrade poput iPhonea X i Tifonove kartice za gorivo s iznosom od 1.000 kuna. 

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, koji u razdoblju trajanja nagradne igre, na Tifonovim prodajnim mjestima ostvare kupovinu minimalno u iznosu od 200,00 kn po jednom računu te ispune nagradni kupon i ubacuje ga u za tu svrhu namijenjenu kutiju. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo kupci u maloprodaji. Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati u nagradnoj igri s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem različitih računa i osvojiti više nagrada. 
Više o nagradnoj igri i pravilima saznajte ovdje. 

Tvrtka Tifon d.o.o. članica je MOL grupe i na hrvatskom tržištu dijeluje od 1998. godine. Danas raspolaže mrežom od 45 prodajna mjesta gdje plasira proizvode i usluge prema najvišim europskim standardima kvalitete, ali i zaštite okoliša. Zapošljava oko 600 visoko motiviranih i obrazovanih djelatnika, koje pomno prati u razvoju njihovih karijera uz stalnu edukaciju. Uz premium EVO goriva s najmodernijim aditivima koji osnažuju i štite motor, Tifon svojim korisnicima nudi i posebno osmišljenu ponudu vrhunskih gastro proizvoda u okviru Fresh Cornera, uređenog prema najboljim svjetskim standardima. Svježi i na licu mjesta pripremljeni sendviči, pekarski i slastičarski proizvodi, salate, smoothiji samo su dio ponude uz visoku razinu usluge koja poslovanje Tifona, već 20 godina, pozicionira u premium segment te sam vrh tržišne djelatnosti. 
 
Tifon nakon 20 uspješnih godina raspolaže s dovoljno razloga za slavlje, no njegovo će vodstvo istaknuti kako su najveća nagrada, svakako, zadovoljni kupci. Tifon u Hrvatskoj planira i nadalje ulagati u premium kvalitetu svojih prodajnih mjesta, obučavanje osoblja te kreiranje novih ponuda u skladu sa suvremenim trendovima.  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...