Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tijekom vikenda helikopterima HRZ-a prevezli su 9 pacijenata

U proteklom tjednu, od 2. do 8. srpnja posade helikoptera HRZ-a prevezle su ukupno 23 pacijenta i 11 pratitelja, a od početka 2018. godine ukupno 395 pacijenata i 146 pratitelja

Posade Eskadrile transportnih i višenamjenskih helikoptera HRZ-a tijekom proteklog vikenda prevezle su devet pacijenata i sedam pratitelja.

Tijekom vikenda, od petka, 6. do nedjelje, 8. srpnja, posade Eskadrile transportnih i višenamjenskih helikoptera Hrvatskog ratnog zrakoplovstva prevezle su devet pacijenta, čije su zdravstvene indikacije zahtijevale hitni zračni medicinski prijevoz i sedam pratitelja.

U proteklom tjednu, od 2. do 8. srpnja prevezeno je ukupno 23 pacijenta i 11 pratitelja, a od početka 2018. godine Eskadrila višenamjenskih helikoptera 91. zrakoplovne baze, koja stacionira na Krku te Eskadrila transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze iz Divulja prevezle su ukupno 395 pacijenata i 146 pratitelja, za što je utrošeno nešto više od 390 sati naleta, priopćila je u ponedjeljak Samostalna služba za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a.

Komentiraj, znaš da želiš!