Obavijesti

News

Komentari 23

Tijela im je izmasakrirao? 'Zovi policiju, napravio sam sr*nje...'

Tijela im je izmasakrirao? 'Zovi policiju, napravio sam sr*nje...'
9

Sukošanci su u šoku nakon što je u nedjelju ujutro Čedomir K. (63) prvo ubio sestru (65), njezinog sina (37) i njenu svekrvu (80) te si potom oduzeo život: 'Nije djelovao poremećeno. Još sebi ne možemo doći...'

VIDEO

Otkrivaju se novi detalji monstruoznog trostrukog ubojstva i samoubojstva u Sukošanu. Policija sumnjiči Čedomira K. (63) da je u nedjelju ujutro oko 7 sati nakon svađe oko imovinsko-pravnih odnosa ubio svoju 65-godišnju sestru, njezina najstarijeg sina 37-godišnjeg pomorca i sestrinu svekrvu. Navodno je prvo ubio sestru Danicu (65), koju je zatukao tupim predmetom, neslužbeno se spominje čekić, potom je ubio njenog 37-godišnjeg sina, odnosno svog nećaka, a onda je oduzeo život i 80-godišnjoj ženi. Zatim je zaključao kuću i otišao u 50 metara udaljeni kafić i popio kavu.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:03

Nakon što je popio kavu, Keran je nazvao susjedu kojoj je priznao što je napravio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ubio sam ih, zovi policiju, napravio sam sranje - rekao je telefonski susjedi, nakon čega se udaljio u smjeru polja zvanog Brižine gdje je sebi oduzeo život vješanjem, piše Večernji list

- Koliko sam čuo objesio se o granu, a, inače, ja sam ga jutros vidio odmah nakon ubojstva. Izašao je iz kuće i čak mi je rekao da je danas nešto hladnije nego inače. Ja sam mu na to odgovorio da je jučer bilo još hladnije. Nikako nisam mogao naslutiti da je prije toga počinio tako strašni zločin. Štoviše, potom je otišao u susjedni kafić i popio kavu - rekao je stariji Sukošanac, dok je drugi susjed pak rekao kako mu su čini da je ubojica izgledao totalno van sebe. 

Pokolj u Sukošanu: Ubio obitelj zbog imovine pa otišao na kavu
Pokolj u Sukošanu: Ubio obitelj zbog imovine pa otišao na kavu

'Tijela su navodno skroz neprepoznatljiva...'

Tijela je pronašao jedan mještanin, a policija je zaprimila dojavu oko 12.56 sati. 

- Navodno je zvao jednu susjedu tu u Sukošanu te joj je rekao da je pobio svoju obitelj. Neki kažu da je odmah spomenuo nož i neki tvrdi predmet. Priča se da su tijela jako izmasakrirana. Znam da je teško tako nešto reći, ali ja njega i tu obitelj poznajem kao dobre ljude i uistinu smo šokirani što se dogodilo, iako znamo da su imali određenih problema i svađa - rekao je jedan Sukošanac, dok je drugi dodao: 'Tijela su navodno skroz neprepoznatljiva. Očito mu se pomračilo jer nismo mogli ni pomisliti da bi tako nešto napravio, iako su se često svađali zbog imovinsko-pravnih odnosa. Inače, u toj obitelji već je bilo tragičnih slučajeva i ranije'. 

Supruga mu tragično poginula?

- Ima sina i kćer, koja je teško bolesna, a i supruga mu je tragično skončala pod vlakom - tiho, ispod glasa, kao da strahuju tko bi ih sve mogao čuti, komentirali su susjedi.

Čedomir sa sestrom i njezinom obitelji godinama bio u sporu, baš oko kuće u kojoj ih je ubio. Osim nećaka, kojeg je ubio i koji je bio pomorac, njegova sestra ima i mlađeg sina. On se spasio jer u vrijeme ubojstava nije bio u Sukošanu.

Mještanin Domagoj Rogoznica napominje da Čedomir nikad nije bio nasilan, dapače bio je prijazan, šaljiv i tolerantan.

- Teško nam je stvoriti neku sliku o događaju s malo informacija koje imamo - dodao je.

Kuća u kojoj su ubojstva počinjena, pričaju njihovi susjedi, pripadala je Čedomiru, barem je on tako smatrao. Navodno ih je na različite načine pokušao natjerati da je napuste, pa im je, tvrde, čak isključio struju.

Iako je kuća navodno bila njegova, on u njoj nije stanovao, nego je živio na drugoj adresi.

'Nije djelovao poremećeno... pa ja još sebi ne mogu doći'

Susjedi su vidno potreseni. Tvrde da je, unatoč manjim razmiricama, to bila mirna obitelj, te da ne znaju što je 63-godišnjaka moglo nagnati na ovaj mučan čin. 

– Izgledao je dobro, nije djelovao poremećeno, a kako je došlo do toga... pa ja još sebi ne mogu doći - rekao je za Antenu Zadar Sukošanac Mladen Smolić. 

– U šoku smo svi. Ne znam što bih vam rekla. Iako nije razgovarao sa sestrom, bili su dobra i mirna obitelj - kazala je Mila Pavić iz Sukošana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag