Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tijela trojice mladića našli na tračnicama: Nema objašnjenja

None Foto:

Velika Britanija: Policija je objavila da su danas u ranim jutarnjim satima trojica muškaraca u dvadesetim godinama poginula od naleta vlaka. Pokraj njihovih tijela navodno su pronađene limenke sa bojama u spreju

U naletu vlaka u Velikoj Britaniji, na sjecištu koje je među grafiterima omiljena lokacija za crtanje grafita, jutros su poginula trojica mladića.

Pokraj njihovih tijela pronađene su limenke s bojama u spreju.

Policija istražuje 'neobjašnjivu' smrt trojice mladića i pokušavaju ustanoviti zašto su se nalazili na tračnicama upravo u sekundama koje su prethodile pogibiji. 

Tijekom uviđaja koji je uslijedio nakon nesreće, policijski službenici fotografirali su i grafite na mjestu kod kojeg su pronađena tijela. 

Policija je potvrdila da su sva trojica mlađi muškarci u dvadesetim godinama. Iz policije kažu da je prerano govoriti o tome zašto su muškarci u tom trenutku stajali na tračnicama, piše britanski The Sun.

- U fokusu istrage je zašto i kako su muškarci bili na tračnicama u rano jutro - izjavio je policijski službenik zadužen za slučaj, i potvrdio da su muškarci pretrpjeli ozljede karakteristične za nalet vlaka, piše BBC.

U 2017. GODINI Sve više žrtava: Na pružnim prijelazima poginulo 23 ljudi

- Svjesni smo da na društvenim mrežama postoji mnogo spekulacija, no još je prerano govoriti o razlozima zbog kojih su stajali na tračnicama - kazao je.

Dodao je da je policija već priopćila tragičnu vijest obitelji jednog od pronađenih mladića, za kojem mislimo da je njihov sin. Na identifikaciji i traženju obitelji ostale dvojice još se radi. 

 

Komentari (5)
  • Vjerovatno grafiti. Tragedija

    18. 6. 2018,   15:33
  • Tjerala ih hrvatska policija na tračnice.

    18. 6. 2018,   16:03
  • Što te ne ubije..

    18. 6. 2018,   16:05