Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tijelo Australke našli u koferu, osumnjičeni poginuo u nesreći

None Foto: vatrogasci

Prema snimkama s nadzornih kamera u McDonald'su u centru Sydneyja, bila je u tom restoranu brze hrane oko 2.15 sati u nedjelju ujutro i izgleda da je McDonald's napustila bez ikakve pratnje

Australska policija pronašla je tijelo nestale stomatologinje iz Sydneyja. Tijelo se nalazilo u kovčegu u njenom autu, piše CNN.

Obitelj 32-godišnje Preethi Reddy prijavila je njen nestanak u nedjelju nakon što se nije vratila kući s konvencije koja se održavala u predgrađu Sydneyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema snimkama s nadzornih kamera u McDonald'su u centru Sydneyja, bila je u tom restoranu brze hrane oko 2.15 sati u nedjelju ujutro i izgleda da je McDonald's napustila bez ikakve pratnje.

Policija je u utorak pronašla njen automobil parkiran u ulici u Kingsfordu, južno od centra grada. Nakon pretraživanja vozila pronašli su tijelo Preethi Reddy u kovčegu. Na tijelu je imala veći broj ubodnih rana.

- Daljnja istraga je pokazala kako je Preethi u nedjelju boravila u hotelu u ulici Market Street s njoj poznatim muškarcem - rekli su iz policije.

Muškarac, čiji identitet još uvijek nije predstavljen javnosti, poginuo je u ponedjeljak navečer u prometnoj nesreći. Policija je priopćila kako vjeruje da je do sudara 'došlo namjerno'.
 

Komentari (1)
  • Morbidno...Svima je to lepo izazov biti sa neznancem,neznankom,ali uvek dobro svašta nešto o drugom preispitati pa tek onda...a i tad nije pravilo da će se srećno završiti...

    6. 3. 2019,   12:10