Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tijelo nestalog Poljaka (67) pronašli su kod otoka Ugljana

None Foto: čitatelj 24sata

Na jedrilici 'Levant'  nalazilo se još 10 članova posade, svi poljski državljani, uključujući skippera. Prema izjavama, nestanak njihovoga člana primijetili su jutros oko sedam sati...

Tijelo nestalog nautičara (67) pronašli su danas kod otoka Ugljana. Kako je izvijestilo Ministarstvo mora, pomorstva i infrastrukture, potraga je započela rano jutros kada su službenici MRCC Rijeka zaprimili poziv skipera jedrilice "Levant" koji je prijavio nestanak jednoga člana posade, poljskog državljanina T.Z. 

Na jedrilici je bilo 10 članova posade, svi Poljaci, uključujući i skippera. Prema izjavama, nestanak njihovoga člana primijetili su jutros oko sedam sati. 

Nedugo nakon početka traganja, u 10.27 u MRCC Rijeka javio se očevidac S.L. koji je iz vlastite brodice uočio plutajuće tijelo u moru oko jednu nautičku milju sjeverno od mjesta Sušica, na otoku Ugljanu.

Tijelo je po izvlačenju na palubu spasilačke brodice prevezeno u mjesto Ugljan nakon čega su izvijestili da je potvrđen identitet te da je riječ o Poljaku za kojim se tragalo.
 

Komentiraj, znaš da želiš!