Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tinejdžer izašao iz kombija, a onda je na njega naletio auto

Komentari (7)
 • Šofer kombija je dečecu trebao objasniti da ide prelaziti cestu iza njegovog kombija.osobno sam , kad sam bio mali(OŠ) krenuo tako prelaziti cestu ispred autobusa iz kojeg sam izišao. Susjed me uhvatio za kragnu i vratio u zadnji čas, i objasnio mi ovaj način prelaženja, kad autobus ode.

  7. 6. 2019,   15:47
  • Gledao sam takve situacije više puta, mogu reći da mi se krv zaledi. Kao i bakice koje izađu iz autobusa i idu pretrčati aveniju da bi stigle na tramvaj.

   7. 6. 2019,   15:54
  • Sada kao vozač posebno obraćam pažnju na takve stvari, i oprezno obilazim autobuse koji stoje na stanici. Moram priznati da sam imao nekoliko bliskih susreta, da nisam usporio bilo bi svega.

   7. 6. 2019,   16:10
 • Prometne nesreće ovog tipa imaju teške posljedice za stradalog sudionika u prometu. Radi se o direktnom udaru vozila na tijelo pješaka bez da je vozač prije udara mogao poduzeti bilo kakvu radnju s cijem izbjegavanja udara. U ovakvim slučajevima ni brzina naleta nije toliko važna jer i sa prosječnom brzinom pješak zadobiva teške tjelesne ozljede, koje mogu biti opasne po život ili doći do gubitka života.

  13. 6. 2019,   04:26
 • Jel bi to napisao da se radi o tvom djetetu??!

  8. 6. 2019,   01:48