Obavijesti

News

Komentari 14

Tinejdžer zadavio nastavnicu? Odala ga plava kanta za smeće

Tinejdžer zadavio nastavnicu? Odala ga plava kanta za smeće
1

Prošlog je tjedna na groblju u Lancashireu slučajni prolaznik pronašao beživotno tijelo Lindsay Birbeck, asistentice u nastavi. Istraga je pokazala da je ugušena, a glavni osumnjičenik je tinejdžer.

VIDEO

Sjeverozapad Engleske prošlog je tjedna šokirala vijest o beživotnom tijelu 47-godišnjakinje pronađenom na lokalnom groblju u Accringtonu. Obdukcijom je utvrđeno da je žena ugušena, a policija je odmah zamolila javnost da im se javi svatko tko misli da bi mogao imati nekakve informacije. 

Odaziv je bio ogroman, a policija je ubrzo objavila i snimku osumnjičenika - mladića koji je vukao veliku plavu kantu za smeće. Naime, policija je utvrdila da se na groblju, nedaleko od tijela nesretne 47-godišnjakinje, nalazila kanta za smeće koja nije pripadala tamo. 

Britanski mediji javljaju da je glavni osumnjičenik upravo uhićen i ispitan. Njegov identitet nije poznat, a radi se o 16-godišnjaku, piše Independent

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želio bih se javiti svima koji su nam se javili s informacijama. Iako smo uhitili osumnjičenika, naša istraga traje i dalje te pozivam sve koji bi mogli imati nekakve informacije da nam se jave, rekao je Andy Cribbin, glavni istražitelj na slučaju. 

- Apeliram na javnost da se ne spekulira i da budu obzirni s komentiranjem slučaja, posebno na društvenim mrežama jer to utječe na obitelj, ali i na istragu, objasnio je. Lindsay Birbeck, inače asistentica u nastavi, posljednji je put viđena 12. kolovoza u selu Huncoat, gdje je i živjela. Snimka na kojoj osumnjičenik vuče kantu za smeće nastala je 17. kolovoza. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a