Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tinejdžerica umrla nakon što ju je silovala skupina djeačaka

None Foto: YouTube

Kad se djevojčica srušila na kućnoj zabavi, četvorica dječaka, inače njezini prijatelji, nasrnuli su na nju kako bi ju seksualno iskoristili dok je bila u nesvijesnom stanju...

Jhoselin Monica Calani, 17-godišnja djevojčica iz Bolivije otišla je na tulum u kuću svojih prijatelja 16. listopada, kada se iznenadno srušila. Vjeruje se da je u tom trenutku grupa dječaka, njezinih prijatelja, nasrnula na nju kako bi ju seksualno iskoristili dok je bila u nesvjesnom stanju. Kada se probudila, nije se ničeg sjećala, samo se žalila na bolove u bokovima i nije mogla ustati.

Roditelji, još uvijek nesvjesni što se dogodilo, odvezli su ju u bolnicu gdje je umrla samo dva tjedna poslije. Njezina ožalošćena majka sada želi da četvorica tinejdžera koja su osumnjičena za silovanje budu osumnjičeni i za ubojstvo djevojčice. 

- Želim vam reći da oni ne smiju biti na slobodi, pravda se mora izvršiti. Moraju platiti za ono što su učinili i ne bi trebali biti kažnjeni malim kaznama - rekla je. 

Policija nastavlja istragu te ispituje osumnjičene dječake od kojih najstariji ima tek 17 godina.

Potvrdila je da je bilo alkohola na zabavi, no nije poznato da li je osim toga bilo i drugih opijata. 

Stotine ljudi okupilo se na sprovodu kako bi oplakivalo tragično umrlu djevojčicu. To je sedmi slučaj grupnog silovanja zabilježen u Boliviji posljednjih nekoliko mjeseci.

Komentari (14)
  • Preslabe kazne dovele su do toga da se monstrumi više ne boje...još kad alkohol ubije i zadnju trunku empatije i straha da će biti uhvaćeni, rezultat je ovakav.Curica se prethodno srušila, što može značiti da su isplanirali zločin, i dali joj nešto, ne bi li je "uspavali". Prijatelji, zamislite...a što bi joj učinili tek da su joj bili neprijatelji?!! Zakazao odgoj, ali i društvo, još uvijek je jasno - bilo gdje na svijetu nedovoljno se osuđuju ovakva zlodjela, bilo na razini društvene, bilo sudske osude...

    6. 11. 2019,   13:58
  • ovo je za smrtnu kaznu

    6. 11. 2019,   18:24
  • Što bi tek bilo da nisu bili prijatelji!?

    6. 11. 2019,   16:11