Obavijesti

News

Komentari 11

Tisak je otvorio novi centar za distribuciju vrijedan 125 mil. kn

Tisak je otvorio novi centar za distribuciju vrijedan 125 mil. kn
3

Otvoreni su novi distributivni centar i upravna zgrada u Zagrebu koji se prostiru na 13.555 metara kvadratnih. Novi skladišni prostor pet puta je veći od prethodnog

VIDEO

U Zagrebu su u srijedu svečano otvoreni novi distributivni centar i upravna zgrada Tiska, ukupne površine 13.555 metara kvadratnih. Ukupna vrijednost investicije iznosi 125 milijuna kuna, a u novom distributivnom centru objedinjeni su procesi tiražiranja, zaprimanja, komisioniranja i otpreme tiskovina, prikupljanja i obrade remitende te ostali logistički procesi nužni za osiguranje kvalitete svakodnevne distribucije na više od 8.000 isporučnih mjesta. 

Od 2007. godine, uključujući ulaganje u novi distributivni centar i upravnu zgradu, ukupno investiranje Agrokora u Tisak iznosi više od 500 milijuna kuna.

Novi skladišni prostor proteže se na čak 5.500 metara kvadratnih što je gotovo pet puta više od skladišnih prostora koje je Tisak imao u starom distributivnom centru. Ovaj impozantni centar napravljen je prema uzoru na najsuvremenije centre za upravljanje tiskovinama u svijetu i udovoljava najnovijim standardima kvalitete u distribuciji tiskovina. 

- Ovih dana otvaramo čitav niz novih objekata; prošli tjedan farme u Belju, danas distributivni centar Tiska, idućih dana najsuvremenije pretovarno postrojenje u luci Vukovar, bioplinsku elektranu u Gradecu i mnoge druge. Sva ova ulaganja garantiraju konkurentnost i daljnji razvoj na zahtjevnom tržištu EU, čija članica uskoro postajemo - rekao je prilikom otvorenja Damir Kuštrak, potpredsjednik Uprave Agrokor koncerna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predsjednik Uprave Tiska Dražen Kocijan rekao je kako s ponosom može reći da je Tisak upravo investicijama u modernizaciju i razvoj poslovanja, usprkos recesiji koja je zahvatila i tu djelatnost, postavio osnove i osigurao pretpostavke za stabilnost poslovanja te daljnji rast i razvoj.  

- Novi distributivni centar predstavlja prekretnicu u poslovanju Tiska, te će pridonijeti većem zadovoljstvu kako naših partnera, nakladnika i dobavljača, tako i naših kupaca - rekao je Kocijan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.