Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tisuće se oprostile od mališana u Cazinu: Majci i djedu pozlilo...

None Foto: Dnevni Avaz 2

Kako se vozilo s njihovim tijelima kretalo prema groblju, majka je sve glasnije plakala, javlja Dnevni Avaz. U Bihaću i cijelom Unsko-sanskom kantonu jučer je bio Dan žalosti

Majka Leila Sović plakala je i dozivala svoju djecu, Ahmira (7), Neilu (5) i Ajlana (2), koje je prošlog tjedna u Bihaću ubio otac monstrum Admir Sović (37), nakon čega se ubio. 

PORUKA MONSTRUMA IZ BIHAĆA: 'Uzeo sam ti ono najdraže, nitko te više neće zvati mama'

Nekoliko tisuća ljudi u nedjelju se oko podne ispred džamije Brezova kosa u Cazinu oprostilo od tri mala anđela. Hitna pomoć morala je više puta intervenirati jer je majci, ali i djedu ubijene djece pozlilo, piše Dnevni Avaz.  

Foto: Dnevni Avaz

Kako se vozilo s njihovim tijelima kretalo prema groblju, majka je sve glasnije plakala, piše Avaz.ba. U Bihaću i cijelom Unsko-sanskom kantonu u nedjelju je bio Dan žalosti.  

OTAC IZ PAKLA Djecu je polegao na krevetić, pokrio dekom i izbo ih nožem

Podsjetimo, otac monstrum djecu je ubio nožem na spavanju, a potom se objesio u hodniku kuće u naselju Mali lug u Bihaću. Učinio je to iz osvete supruzi, kojoj je ostavio bombu na ulazu u dječju sobu.  

Policija i tužiteljstvo su potvrdili jedino te činjenice a o motivima zločina još uvijek se samo nagađa. Pretpostavlja se da je otac odlučio ubiti djecu iz osvete supruzi koja ga je ostavila, a ona je to navodno učinila zbog obiteljskog nasilja koje više nije mogla trpjeti. 

Otac-ubojica pokopan je u subotu u Bihaću, a na njegovoj dženazi bili su samo članovi najuže obitelji

Komentari (118)
  • nadam se da ce "otac",kako ga vi nazivate,gorjeti u paklu....jadna djecica... ruke roditelja trebaju grliti i stititi a ne nanositi zlo...

    16. 12. 2018,   16:33
  • Ovo otac???? Ma dajte molim vas.!!!!!

    16. 12. 2018,   16:38
  • Boze pomozi ovoj majci..

    16. 12. 2018,   17:18