Obavijesti

News

Komentari 60

'Tjerao ju na seksualne odnose nakon operacije i tukao u ranu'

Požalila se da ju je redovito vrijeđao i omalovažavao, tjerao je da obavlja poslove koje zbog zdravstvenog stanja nije mogla obavljati, prisiljavao je na seksualne odnose poslije teške operacije

VIDEO

Muškarca iz okolice Zadra policiji je prijavila supruga jer je, kako kaže, godinama trpjela njegovo fizičko i psihičko zlostavljanje. Njega su u srijedu ispitali kod općinskog državnog odvjetnika, a potom priveli na Županijski sud sucu istrage Hrvoju Viskoviću, uz zahtjev za određivanjem istražnog zatvora. Sudac je ispitao osumnjičenog muškarca i pustio ga na slobodu, javlja Slobodna Dalmacija.

Nije smatrao potrebnim zadržati ga za rešetaka:

– Nije bilo razloga. Dosad nije bio osuđivan ni prijavljivan. Zadržavanje u pritvoru krajnja je mjera, a kod ovakvih, razmjerno starijih osoba, procijenio sam da je dovoljno izreći mjere opreza i zabranu prilaska oštećenici, izjavio je sudac Visković.

Žena je odlučila supruga prijaviti policiji jer više nije mogla trpjeti nasilje koje je od 2015. godine gotovo svakodnevno provodio nad njom. Požalila se da ju je redovito vrijeđao i omalovažavao, tjerao je da obavlja poslove koje zbog zdravstvenog stanja nije mogla obavljati, prisiljavao je na seksualne odnose poslije teške operacije zbog karcinoma, uz gubitak jednog bubrega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad bi ga ona odbila, on je šakama udarao u mjesto gdje je bila operirana, psovao ju je i vrijeđao.

Žena je godinama živjela u strahu i supruga nije prijavljivala s obzirom na to da živi u maloj sredini u kojoj "svi sve znaju". Bojala se reakcije okoline i optužbi da nije dostojna svog supruga, iako se on, kako je rekla, prema njoj ponašao kao prema stvari, ponižavajući je u svakoj prilici na najrazličitije načine.

Nije, primjerice, htio da posuđe pere u perilici, nego isključivo na ruke u hladnoj vodi, a branio joj je i da koristi perilicu za pranje rublja, koje je također morala prati ručno, piše Slobodna.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)