Obavijesti

News

Komentari 99

Edin Sedić (32) često se skitao Pulom, žicao cigarete i novac

Tko je Edin Sedić? 'Skitao je Pulom i žicao cigarete i novac'
10

Zagrepčanin kojeg se sumnjiči za ubojstvo njemačkog turista često su viđali po Puli, a jedan njegov poznanik ispričao je kako je bio malo čudan, no ne može vjerovati da je ubio čovjeka

VIDEO

Zagrepčanin Edin Sedić (poznat pod nadimkom Edo), osumnjičen je za ubojstvo njemačkog turista (23) u noći s utorka na srijedu u Valbandonu, a Glas Istre doznaje kako se Sedić često 'skitao Pulom i žicao cigarete'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:32

- Edo je znao proći do Rojca, obići par klubova i udruga… Bio je malo čudan, ali ne mogu vjerovati da je ubio čovjeka - ispričao je za Glas Istre jedan njegov poznanik. Iako je navodno radio u nekom second hand shopu u Puli, često je bio bez novaca pa bi žicao cigarete, što je ljudima išlo na živce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pula: Privođenje osumnjičenog za ubojstvo njemačkog turista

- U Pulu je došao živjeti prije nekoliko mjeseci, a često je s biciklom i psom dolazio u Društveni centar Rojc. Pokušavao je raditi neku glazbu, nešto po uzoru na Marleyja. Nisam ga doživljavao kao agresivca, ali sam ga jednom prilikom, kada su ga izbacivali iz nekog kluba jer je stalno žicao, vidio da vičući nešto nesuvislo pokušava kontrirati, ispričao je Puljanin koji se u Rojcu proteklih par mjeseci povremeno susretao sa Sedićem.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:16

Podsjetimo, pulska policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstvo. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. srpnja nakon ponoći, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Mladi njemački turist Patrick Bessinger (23) preminuo je u bolnici nakon što ga je Zagrepčanin (32) izbo nožem na Fažanskoj cesti. Policija je iste večeri uhitila Zagrepčana koji već dulje boravi u Puli i okolici zbog sumnje da je počinio teško kazneno djelo. 

Ubojstvo u Puli: "Govorio je da je Bog, iz drugog univerzuma"
Ubojstvo u Puli: "Govorio je da je Bog, iz drugog univerzuma"

Glas Istre jučer je neslužbeno doznao da je prije potezanja noža Edo Sedić (32) bio u kontaktu s grupom njemačkih turista, no nije jasno je li ih gnjavio ili se družio s njima.

Pula: Privođenje osumnjičenog za ubojstvo njemačkog turista

Opsežna potraga za njime krenula je u 22.50 sati, a osim policajaca, u Valbandon stigla je i Hitna pomoć koja je nesretnog turista prevezla u bolnicu gdje je kasnije preminuo od posljedica ozljeda. 

Zahvaljujući opisu muškarca kojeg su dali drugi njemački turisti, policija ga je brzo našla. Dvadeset minuta iza ponoći policija je zatekla muškarca s dreadlocksima i psom, osebujnog stila odijevanja, u prodavaonici unutar kampa, tek nekoliko metara od parcele na kojoj je kampirala obitelj iz Srbije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a