Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jako mu se žurilo: Reiner je već iskoristio svoj novi status

None Foto: Robert Anić/Pixsell 5

Samo pet dana nakon što je postao predsjednik Sabora Željko Reiner iskoristio je svoj status da uz policijsku pratnju zaobiđe gužvu na granici i odjuri na skijanje...

Na graničnom prijelazu Bregana tijekom subote je pojačan promet zbog većeg broja građana koji odlaze na skijališta u inozemstvu. 

Dok su mnogi tijekom dana čekali u koloni, dva su vozila pod pratnjom policije dobila priliku za brzi prolazak. 

Ništa se nije promijenilo: Bahati i bezobrazni kao i prije

Fotoreporter Pixsella snimio je Chrysler s krovnim koferom i VW kombi zagrebačkih registracija kako su u pratnji policije zaobišli kolonu i nastavili dalje vožnju prema granici. Novoizabrani predsjednik Sabora Željko Reiner misteriozni je putnik koji je zaobišao kolonu pred graničnim prijelazom Bregana pod pratnjom policije. Za RTL Danas kazao je kako se vozio u vlastitom automobilu i da ga je vozila supruga te u tome nema ništa sporno.


Goran Jakuš/Pixsell

Kako javlja Hina, prema grubim procjenama očekuje se da oko 200.000 Hrvata dolazi na skijališta u inozemstvu i to uglavnom u Austriju, Sloveniju i Italiju. Najviše ih, oko 70 posto, putuje u prvom tjednu Nove godine jer se radi o zadnjem tjednu praznika. 

Komentari (476)
  • Vargu su razapinjali jer je službenim Audijem bio na skijanju, a sad HDZ-ovca prate 2 vozila sa plaćenim osobljem... počelo je počelo...

    2. 1. 2016,   18:47
  • Tko god je, putuje na naš račun i to preko reda!

    2. 1. 2016,   16:19
  • ja sam, skuzajte, prisa bila, sarma se nije smrzla

    2. 1. 2016,   16:08