Obavijesti

Promo sadržaj

Tko kaže da ne možeš biti i sit i fit?

Tko kaže da ne možeš biti i sit i fit?
1

Uz PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće lako je biti i sit i fit. Nježan okus i prepoznatljiva sočnost, čine PIK šunke idealnim jelom za sve koji žele uživati u hrani bez grižnje savjesti

Ako aktivno vježbate ili ste pak uvijek u žurbi i pod stresom, važno je da svakog dana ispunite svoje potrebe za bjelančevinama. Uz 85 do 100 grama PIK šunki (Šunka u ovitku i Kuhana šunka), polovicu dnevnog unosa riješit ćete u jednom brzom i sočnom doručku, večeri ili međuobroku. A najbolje od svega? PIK Šunka u ovitku i PIK Kuhana šunka u sebi sadrže samo 2% masnoće, zbog čega će vam briga o vlastitom zdravlju i formi biti lakša. 

Ručno obrađene s puno pažnje 

PIK-ove šunke izrađuju se od biranih, najkvalitetnijih komada svinjećeg buta, a sav višak masnoće uklanja se ručno i s puno pažnje. Zbog toga su ove šunke idealan odabir za sve one koji žele jesti kvalitetno, ali ne žele kompromis kad je u pitanju okus. Šunke će najbolje doći do izražaja u sendviču, osvježavajućim salatama, kajgani ili pak tjestenini, a ulovite li sami sebe kako u ponoć stojite pred hladnjakom, bez grižnje savjesti posegnite za kojom šnitom. 

Bez suvišnih dodataka

Osim što sadrže samo 2% masnoće, u PIK šunkama se ne nalaze pojačivači okusa, umjetna bojila, gluten ni soja, a imaju i smanjen udio soli od 25%. Uživajte stoga u nadaleko poznatom i prepoznatom okusu PIK šunki dok doručkujete, kad trebate nešto brzinski prigristi ili ako poželite lagan, a zasitan večernji obrok. 

Oznaka Odabrale mame

Zbog samo 2% masnoće koju sadrže, PIK Šunka u ovitku i PIK Kuhana šunka predstavljaju najbolji izbor za svaki stil života i svako doba dana, a i prvi su izbor hrvatskih majki, što  potvrđuje oznaka Odabrale mame koju nose.  Pronađite ih na odjelima delikatesa, u ovitku ili pak narezane i spremne na policama dućana. Uživajte bez grižnje savjesti jer znate da je uz PIK šunke lako biti i sit i fit. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve