Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tko su ostali srpski krvnici koji su harali Hrvatskom?

None Foto: 24sata 12

Tko su krvnici Hrvatske? Tko je harao Lijepom našom, palio naše kuće i mučki ubijao naše civile? Tko je prošao nekažnjeno? Ovo su još dvanaestorica među najodgovornijima.

Komentari (3)
  • Svi koji su u bjegu njih skriva Srbija i nece ih nikad dat, jer oni za razliku od Hrvatske Vlade nece u Europu da im ga trpaju, ali mi zato ocemo !! !!!! Zivim na moru i cekam dan kad ce mi bit zabranjeno kupanje na plazi kojoj se kupam vec 20 godina !

    28. 9. 2007,   19:29
  • nije ni čudo da se krvnicislobodno šeću po Hrvatskoj kada imamo dupelisce u vladi koji podilaze Carlici i državama koje podržavaju srbiju, podržavaju i nagradjuju njihova nedjela.Zar je Kitarovička sposobna parirati europskoj mafiji koja sistematski pljačka Hrvatsku na veliko zadovoljstvo srbskog lobija koji uživa sve blagodati mafije iz Banskih Dvora,koja isto tako puni džepove iz iz osiromašenog hrvatskog puka.Trebala bi se vratiti \"41, pa da vidimo onda kuda bi se onda srbski krvnici šetali i tko bi onda imao usuda ukrasti i jednu lipu od Hrvata.

    30. 9. 2007,   10:02
  • kao odgovor treba masovno i dugoročno bojkotirati SVE SRPSKE PROIZVODE i proizvode velike britanije,i ostalih kriminalnih zemalja koje su sudjelovale u donošenju ovakve sramotne odlluke haškog suda..od danas kupujem samo domaće!!!

    28. 9. 2007,   18:54