Obavijesti

News

Komentari 105

Masturbirao ispred asistentice: 'Dirao joj je grudi i stražnjicu'

Masturbirao ispred asistentice: 'Dirao joj je grudi i stražnjicu'
1

Jednog starijeg zastupnika žene su optužile da je masturbirao ispred mlade asistentice dok 22-godišnja djevojka tvrdi da ju je dirao zastupnik iz Njemačke...

VIDEO

Mlade asistentice u Europskom parlamentu u Bruxellesu optužile su neke starije zastupnike za seksualno uznemiravanje. Više od 10 žena izašlo je sa svojim pričama u medije, ali zbog straha od gubitka radnih mjesta i sudskih tužbi, nisu htjele spominjati ničija imena. Navodna zlostavljanja nisu prijavile niti policiji.

Jednog starijeg zastupnika žene su optužile da je masturbirao ispred mlade asistentice dok 22-godišnja djevojka tvrdi da ju je dirao zastupnik iz Njemačke:

- Sjedili smo i on je najednom stavio ruku na moju na moju stražnjicu. Nisam znala što da radim, pomislila sam, o Bože, zar se ovo zaista događa. Žao mi je što nisam ništa učinila, ali bojala sam se šefa i bila premlada da bi se suočila sa situacijom, kaže asistentica. 

Ona dodaje i kako je zastupnik jako dobro znao da će se izvući i da mu nije bilo nimalo neugodno zbog onog što čini:

- Europski parlament je leglo zlostavljača. Zastupnici namjerno zapošljavaju mlade djevojke za asistentice i misle da nikome nisu odgovorni.

Ovo nije izoliran slučaj. Sličnu priču ispričala je i 24.godišnjakinja koja tvrdi da su je tretirali kao "komad mesa".

- Prepriječio mi je put rukom dok sam izlazila s konferencije, a onda mi je dirao grudi i dijelio komplimente. Pozvao me na piće, a ja sam se samo nervozno smijala. Oni stvarno misle da mogu što im padne na pamet.

Sunday Times, koji je objavio priče djevojaka, u posjedu je i poruke koju je francuski zastupnik (71) poslao 25-godišnjoj djevojci. Pozvao ju je da za večerom razgovaraju o njenim strastima, snovi i fantazijama, prenosi IBT.

Jedna djelatnica Europskog parlamenta tako tvrdi pak kako ju je ugledni zastupnik, navodno otac dvoje djece, 'neprikladno dirao'.

- Milovao mi je kosu, vrat leđa... Nisam znala što učiniti, bila sam u strahu. Rekla sam to kolegici koja mi je savjetovala da ga prijavim, ali to ipak nisam učinila... Bilo me strah da ću izgubiti posao i da će to uništiti moju karijeru.

- Kad netko ima moć nad vama, morate imati puno samopouzdanja. Članovi Europskog parlamenta često se ponašaju nepristojno, rekla je zastupnika iz Velike Britanije Caterine Bearder. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.