Obavijesti

News

Komentari 59

'To je moja curica!: Evo tko je misteriozna djevojka iz Rima

'To je moja curica!: Evo tko je misteriozna djevojka iz Rima
1

U utorak se pojavila priča o djevojci koja luta Rimom, a nitko ne zna tko je ona. Javio se njezin otac iz Švedske koji tvrdi da mu je kćer prije šest mjeseci nestala u Italiji i da ima Aspergerov sindrom

VIDEO

Misteriozna tinejdžerica koja hoda ulicama Rima je Embla Jauhojärvi iz Stockholma. Djevojka boluje od Aspergerovog sindroma i prije šest mjeseci je otišla u Italiju. Daily Mail je razgovarao s njezinim ocem.  

Podsjetimo, u utorak se pojavila priča o djevojci koja luta Rimom, a nitko ne zna tko je ona. Pojavila se i priča da je možda riječ o Madeleine McCann, Britanka koja je 2007. godine nestala u Portugalu. No britanski mediji pišu da je riječ o djevojci iz Švedske koja je nestala u svibnju.

Njezin otac Tahvo je rekao kako je kontaktirao policiju i nada se da će ona zbrinuti njegovu kćer dok on ne dođe u Italiju.  

- Otišla je u Italiju studirati jezik. Šest mjeseci sam pokušavao dobiti pomoć švedske policije, ali bezuspješno. Ona ima Aspergerov sindrom i izgubio sam kontakt s njom nakon što je otišla. Policiju sam molio da ju pronađu, a oni su mi rekli da ne mogu učiniti ništa jer je punoljetna - rekao je otac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Djevojka, kad su je našli, kod sebe nije imala dokumente. Bila je pristojna i nije htjela novac. Svima je pričala da ima 20 godina i da je iz Britanije. Talijanska policija je rekla da su je priveli na razgovor. Rekla im je da se zove Maria. Pustili su ju jer nije učinila ništa protuzakonito.   

Aspergerov sindrom je razvojni poremećaj čija je glavna karakteristika nesposobnost razumijevanja kako funkcionirati u društvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a