Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'To je obijest mladih. Bacili su ružnu sjenu na naš grad Sinj...'

Komentari (143)
 • Sjećam se događaja iz isto tako manjeg grada, naime, gazda je držao popularan kafić i isto tako je imao problema s mušterijama koje su dolazile iz susjedne BiH (ne generaliziram, samo činjenice iznosim, ovi su bili iznimka, vjerojatno ogranak neke "mafije", kakve ima i kod nas) i svaki vikend pravile nered u kafiću, vjerojatno s krajnjim ciljem iznude. Bilo je tu mokrenja po šanku, razbijanja, nešto nalik ovome. Do jedne subote, kada je gazdi pukao film, izvukao je pištolj, dvojicu ubio na mjestu i trećeg učinio invalidom. Odležao svoje u zatvoru, izašao i sada živi normalan život. Oni više ne izlaze, ili ne mogu izaći. Problem riješen. Točka.

  7. 8. 2019,   18:56
 • Kazna: prvo krecenje, i ciscenje a onda mjesaec dana nocnog rada u pekarnici, i dor, ruc, vec, pecivo pica i burek, hoce li onda vise?

  7. 8. 2019,   18:22
 • alkohol i droga + nedostatak ikakvog odgoja ! Milicija bi ih istamburala i ohladila, a policija čačka, pazi da nije uvaženi član društava itd....a sud za svaki slučaj neda nikakvu ozbiljnu kaznu i kvalificira kao "prekršajčić....."

  7. 8. 2019,   19:22
 • Da je netko od ovih momaka netko moj(sin, brat ...) ne bi mu bilo zabavno kod kuće, požalio bi dan kad se rodio. Samo, od kuće sve i kreće, nema odgoja, discipline. Osramotili su jedino sebe i to je to, ništa nisu postigli s ovom "osvetom". Zna se tko su, još samo da su kazne veće, novčane i zatvorske, ne bi im padalo na pamet radit sra**a ... Sad gazda treba poslati radnice na odmor, plaćeni naravno i tužit obitelji svih sudionika ovog performansa, pa ma kakav on sam bio, ovo nije zaslužio.

  7. 8. 2019,   19:51
 • U našoj zemlji će ostati samo otpadnici društva, zadnji sljam.

  7. 8. 2019,   18:53
 • "...prljali su hrvatsku zastavu" To su neki anacionalni. Ups, sa će krenuti opravdanja da ti mladići ustvari imaju nekih psiholoških problema i da nisu odgovorni za svoja djela. Baš kao što imigranti kad siluju, pucaju i zabijaju se u ljude. Čim nešto ima natruhe anacionalnog odmah se opravdava u medijima i od strane dežurnih salonskih ljevičara, lažnih humanista i ljudskopravaša. Samo je pitanje vremena kad će ovi nasilnici na kraju ustvari postati žrtve.

  7. 8. 2019,   18:37
 • Dok starci financiraju balavanderi rade kaj hoće ..platit će ćaća

  7. 8. 2019,   19:41
 • Najbolji lijek za obijest je pendrek.

  7. 8. 2019,   20:46
  • Najbolji lijek za glupost je rad. Rad oslobađa čovjeka od gluposti. Treba uvesti radne akcije, neka rade bilo što korisno za društvo. Zato nam i je tako što bi svi preko kruha pogače, a nitko ne bi ništa radio. Dobro je rekla moja baba, kad ruka nema žulja, glava je luda.

   7. 8. 2019,   22:40
 • To nije obijest mladih, već kućni ( ne ) odgoj. Ti destruktori su refleks, odnosno preslika svojih roditelja. " Čarobni " krug je zatvoren.

  7. 8. 2019,   21:00
 • Njih tih 5 mladića treba dobro kazniti. I to sa velikom globom, i oko minimalno 5 godina zatvora i globu od 60 000 kuna . Ako nema mora za te novce raditi besplatno dok to ne isplati zbog takvog ponašanja u Pekari. Pa bi došli pamet u glavu. Ako opet budu napravilo to od 10 godina u zatvoru i 120 000 kazne i da rade svi besplatno u toj pekari sve dok ne isplate tu štetu. Ako opet budu onda povećati godine u zatvor i povećavati novčane kazne. Valjda bi s eond asmirili. To je sramota. Naši vojnici branili Hrvatsku ,a oni se ovako ponašaju. Sramota od budućih ljudi.

  7. 8. 2019,   20:31