Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'To je osveta promigrantskih političara protiv Mađarske'

Komentari (51)
 • Mađarsku kažnjavaju likovi koji prodaju čamce i pojase za spašavanje "migrantima".

  12. 9. 2018,   17:24
 • Ako budemo pametni bit ćemo potpora Mađarima

  12. 9. 2018,   16:46
 • Ma, vi iz EU možete Mađarima puhati.... imaju stav i nisu prodane duše....

  12. 9. 2018,   19:03
 • Problem nije tako jednostavan oi sigurno se ne moze resiti osudom Madjarske.Problem je strukturalne prirode ili kako i na kojim principima EU funkcionise?Kad je Merkica odlucila otvoriti granice za novu radnu snagu koja joj treba za jos bolje rezultate izvoza....druge clanice se nisu pitale...pa se sam pitam ko to odlucuje u EU-u i po kojim moralnim,etickim,i pravnim instrumentima potpisanih od svih....Pa se setih Hrvatske kojoj je plodna zemlja kojom bi mogli pola Evrope hraniti....postala neplodna...jer je nema ko obradjivati i proizvoditi gubitke...u odnosu na uvoznui nekvalitetnu hranu koja je subsidirana i hrvatskim novcem...A upravo iz Slavonije se najvise ljudi iseljava i prazni Hrvatsku....koje su to demokratske odluke EU-a...koji je odavno izgubio svaki kontakt sa folkom...bio on Finac,Francus,Hrvat...i moja teza je upravo da nedostatak demokratricnosti,pravednosti i socijalnog razmisljanja je ujedno i kraj ovakve unije.Ako se samo uslisavaju zelje najbogartijih clanica...a ostalih zanemaruju...imacemo ne samo Madjarsku vec i ostale koji ce se pridruziti tom klubu nezadovoljnih.Nemci sada hoce Nemca za vodju EU-a...Zasto sada?Zato sto je doslo vreme odluka o buducnosti i taj trenutak Nemci nece hteti propustiti...a da li je to i u interesu ostalih clanica...Odgovorite sami na to pitanje...Licno odgovor znam..

  12. 9. 2018,   19:41
  • Puno puta se ne slažem stvojim stavovima,ali sad potpisujem sve što si napisao.

   12. 9. 2018,   22:33
  • Merkelica nije uvezla Arape kao radnu snagu nego zbog uništavanja Europske kulture. Uvoz migranata je počeo prije tri godine i još uvijek nisu počeli niti će ikada raditi. Što se tiče EU samo su krajnji naivčine mogli vjerovati da ćemo ikada biti ravnopravni sa Njemcima. Ovim činom padaju sve maske u vodu i otkriva se, kristalno jasno, tko je gazda EU. No, nešto me drugo zanima o čemu bih rado čuo tvoje mišljenje. Kada možemo očekivati novu svijetsku recesiju, krajem ove ili početkom iduće godine?

   12. 9. 2018,   23:19
  • Ajme meni, moram se čak i s Jeftom složiti....

   15. 9. 2018,   21:18
 • Hrvatska stoji uz Mađarsku I Orbana, EU neprestano forsira svoju politiku na male Države EU koje se suprostavljaju toj Politici

  12. 9. 2018,   16:37
 • Haha, vrijednosti EU? Pa nisu Mađari zgazili Siriju, uostalom, šta je s ostalim višegradskim? Imaju isti stav. Uostalom, Njemačkoj se u EU sudi stalno zbog svega. Možda EU ima previše jurista koji nemaju šta radit. U svakom slučaju , totalna glupost.

  13. 9. 2018,   07:39
 • Opa koliko ljubitelja lika i djela Orbana. Interesantno je da ste zapeli u svojoj ljubavi isključivo u stavu Orbana prema migracijama. Pada li vam na pamet da ta ista Mađarska cucla lovu iz EU fondova, a da pritom krši sva moguća prava koja se autokratu Orbanu ne sviđaju: demokratske norme, nezavisnost pravosuđa, gasi udruge koje mu nisu po ćefu, gasi novine koje ga kritiziraju.... Ili ste fascinirani da i nakon odluke EU Orban ne želi izručiti MOL-ova Hrvatskoj? Ili možda padate u nesvijest zato jer je Orbanova familija iznenada krcata para (što poprilično podsjeća na korupciju u Hrvatskoj)?

  12. 9. 2018,   22:51
  • Pada li ti na pamet da ta Mađarska uplaćuje i članarinu? Pada li ti napamet da je EU savez ravnopravnih država a ne Njemačko - Francuska prčija? O kakvim demokratskim normama govoriš kada svi moraju glasati isto pod pritiskom Njemačke? Gdje su tu demokratske norme ako nitko ne smije reći - Ne? Znaš li uopće što je demokracija? Gasi udruge koje promoviraju kršenje zakona. Što je tu čudno? Ili se možda zalažeš za anarhiju iz kamenog doba? O kakvoj korupciji govoriš, posjeduješ li ijedan dokaz, zašto ga ne dostaviš Interpolu? Ah, da, ti se ionako zalažeš za nepoštivanje zakona pa zašto onda trkeljaš o poštivanju zakona?

   12. 9. 2018,   23:28
  • Orbanova kćer pelene baca po Hrvatskoj

   12. 9. 2018,   23:46
  • ak47 raspitao si se bolje o tome što Orban radi po Mađarskoj? Koje novine gasi? Kakve zakone donosi? Koje udruge zabranjuje? Da jesi ne bi se niti usudio napisati ovakav komentar. Suma sumarum Orban je autokrat kojemu demokracija smeta, koji ne dozvoljava vlastitu kritiku.

   13. 9. 2018,   09:36
  • Vidim da ti jesi???

   13. 9. 2018,   14:32
  • Da, ja jesam

   13. 9. 2018,   14:33
 • Sječam se Mađara dok su ih rusi (SSSR) u doba Komunizma gazili,,,to je bila sirotinja samo takva. Iskorištavali su svaku priliku da bježe preko željezne zavjese u zemlje zapada, i po cijenu života su bježali preko granice. Njihove rijetke turiste na Jadranu smo tada nazivali paradajz turistima. I sada kada ih je ta Europa oslobodila okova Komunističke diktature, primila ih u svoja njedra i financijski pomogla da se malo uzdignu, oni bi sada furali neku svoju nacionalističku i šovinističku politiku aparthejda i gaženja prava ugroženih migranata. Ne žele da snose dio tereta. E nece moci kobasičari. Ima da ih primite ili idete nazad Rusima da vas opet gaze kao u vrijeme hladnog rata :D

  12. 9. 2018,   17:20