Obavijesti

News

Komentari 357

To je zbog ljubavi? Ležala je u lokvi krvi, izbio joj je tri zuba...

To je zbog ljubavi? Ležala je u lokvi krvi, izbio joj je tri zuba...
1

Zadar: Dok je nasilnik (31) mlatio djevojku, promatrači nisu poduzeli ništa da joj pomognu. Cipelario ju je dok je ležala na podu. Policija ga je privela i u pritvoru je

VIDEO

Bila sam s najboljim prijateljem iz škole na plaži. Tamo me je vidio, ali nije imao baš nikakvog razloga biti ljubomoran jer smo samo prijatelji, a ja dečke ne varam. Pa sve i da varam, ne smije me zbog toga tući!, priča Zadranka koju je dečko brutalno prebio prošlog tjedna.

- Tri zuba mi je izbio, šivali su mi ih u bolnici, kao i ozljede na licu. Izgledam strašno, teško me ozlijedio, ali mi, nasreću, ipak neće trebati plastična kirurgija - rekla nam je 18-godišnjakinja, koja se zaključala u stan u Zadru i, prestrašena, ne pušta unutra nikog osim majke.

Djevojci su šivali lice: Iz lokve krvi izvukla ju je konobarica
Djevojci su  šivali lice: Iz lokve krvi izvukla ju je konobarica

Nakon boravka na plaži s prijateljem djevojka je prošle srijede došla u kafić u kojem je trebala početi raditi, a onda se pojavio i njezin dečko Darko Kovačević (31) te je brutalno prebio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bili smo i u kafiću u Zadru u kojem je pretučena. Gazdarica kafića rekla nam je da ne želi o tome razgovarati i da šest dana nije oka sklopila. Vjerojatno je prestrašena za vlastitu sigurnost jer netko kafić naziva sa skrivenog broja i pušta im nasnimljene prijetnje Zdravka Mamića. To su prijavili policiji. U kafiću kažu da su Kovačević i tinejdžerica najprije boravili neko vrijeme u WC-u kafića i da se tamo nije ništa dogodilo, raspravljali su ili se mirili. Zajedno su izašli, a onda je on nasrnuo na nju i krenuo je mlatiti šakama i nogama i vući je za kosu. Udario ju je tako da je pala na pod, a onda je dobila i brutalan udarac nogom u glavu kad je pokušala ustati. Vjerojatno joj je tad izbio tri zuba.

- Sve se odigralo jako brzo. Nismo očekivali da će je izudarati jer su mirno hodali prema izlazu, bez riječi. Kad ju je stao tući, ostale smo bez daha. Muž gazdarice i još jedan su ga pokušali spriječiti, ali nisu uspjeli. Čim je on pobjegao, gazdarica ju je izvukla iz kafića i sakrila te su vikali da netko pozove Hitnu i policiju. Kad je došla Hitna, otišli su s njom do bolnice - kažu u kafiću.

Snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi brutalno premlaćivanje mlade djevojke koja bespomoćno leži na krvavom podu, kažu u kafiću, predali su policiji. Darka Kovačevića (31) policija je u posljednjih deset godina prijavljivala zbog teškog ozljeđivanja, pucanja iz vatrenog oružja, nasilničkog ponašanja, otmice, prisile prema policajcu, narušavanja nepovredivosti doma i više tučnjava, a ni u prometu nije bio anđelak. Policija ga je ovaj put uhitila zbog kaznenih djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji, a sudac istrage pritvorio ga je do mjesec dana zbog opasnosti da će je opet pretući.

Brutalno napao djevojku (18): Glavom joj udarao o umivaonik!

Pretučena djevojka nam je kazala kako nije istina da je bivšem dečku izgrebala auto ključevima, kako se priča po gradu.

- To je bila večer kad je napao i udario moju sestru. Samo sam mu sjela na auto i čekala ga ispred noćnoga kluba da dođe kako bih to raspravila s njim - dodala je.

Predsjednica Autonomne ženske kuće Zagreb, Neva Tölle, oštro je osudila nasilje i kazala kako se nakon takvih priča može jedino pitati kad će država konačno početi primjenjivati Istanbulsku konvenciju.

- Više nemam što reći. Dok se nešto ne poduzme, takve će se situacije stalno ponavljati. Žene zlostavljaju, mlate, pa i ubijaju. S druge strane, žrtvu ne štitimo adekvatno ni dovoljno brzo, a zlostavljači prolaze s blagim sankcijama i smiješnim kaznama. Kad će država konačno početi primjenjivati konvenciju koju je ratificirala te uskladiti sve zakonske akte s tom konvencijom - pita se ogorčena Neva Tölle.

Policija Kovačevića vrlo dobro poznaje 

Policija Darka Kovačevića tereti za više nanošenja teških tjelesnih ozljeda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisilu prema policajcu, otmicu te narušavanje nepovredivosti doma.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 357
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a