Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

To se zove sreća: Konobarica dobila napojnicu od 300.000 kn

None Foto: Instagram

Nakon što joj je ljubazna mušterija uz napojnicu poklonila i srećku, konobarica iz Missourija nije ni slutila da je upravo to sretni listić koji će joj donijeti lijepu svotu novca...

Taylor Russey, konobarica iz Missourija (SAD) nedavno je doživjela prave filmske scene iz poznatog hollywoodskog klasika - Napojnica od milijun dolara.

Njezin stalni gost, koji je želio ostati anoniman, često joj uz regularnu napojnicu ostavi i lutrijski listić. Ovaj put, sreća je bila na njezinoj strani jer je listić bio dobitan, doduše, nije bio milijunski dobitak kao u filmu, ali nesumnjivo da je i 300.000 kuna veliki razlog za slavlje. 

Foto: Instagram

- Kada sam sutradan otišla provjeriti listić, nisam ni slutila da je dobitan! Prvo sam se smijala, a onda zaplakala od sreće! - rekla je Taylor za američki New York Post. 

Russey namjerava potrošiti svoj novac na dentalne zahvate za koje kaže da su joj izuzetno bitni te da je presretna što je konačno dobila priliku i novac riješiti probleme koji su ju pratili dobar dio života. Također, izjavila je da ne planira dati otkaz u njezinom omiljenom baru jer, nakon oporezivanja i nije toliko velika svota novca da bi se moglo bezbrižno živjeti od nje. 

Komentari (5)
  • Lijepa zena i jos se joj posrecilo sa listicem ...

    1. 11. 2019,   13:53
  • Bolje se roditi bez klinca nego bez sreće.

    1. 11. 2019,   19:31
  • Ima s pravo kad bi ti to oporrezili u lijepoj našoj ostao bi ti sipak u džepu.

    1. 11. 2019,   17:42