Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"To su besmislice i laži, nisam naručio napad na Rađenovića"

None Foto: Marko Lukunić 3

Miodrag Šimunac u ponedjeljak je u iskazu Uskoku rekao da su napad na Igora Rađenovića naručili Slobodan Ljubičić i Stipe Ćorić. Ljubičić kaže da su to sve laži

Slobodan Ljubičić, bivši direktor zagrebačkog Holdinga, rekao je za Dnevnik 3 HTV-a da on nije naručio napad na Igora Rađenovića. Kaže kako se radi o besmislenim lažima. Dodao je kako to nije bezazlena stvar.  Čudi ga što se netko tek sada, nakon tri godine, sjetio priče te se pita zašto taj čovjek nije tada rekao što zna. Kaže da se ne osjeća ugodno, te da je prije tri godine prošao svu policijsku proceduru bez problema. 

Ljubičić je i za Večernji rekao kako je tom čovjeku tek danas vidio lice u novinama te da mu je u interesu da ova istraga dođe do kraja. Najavio je da će se aktivno braniti te da se radi o sustavnoj kampanji. Nije htio nagađati tko bi mogao stajati iza toga. 

Miodrag Šimunac, koji je osuđen za napad na Igora Rađenovića, u ponedjeljak je Uskoku dao iskaz u kojem je rekao da su napad naručili Stipe Ćorić i Slobodan Ljubičić, objavio je Jutarnji list. Rađenović je u Holdingu zamijenio Ćorića, koji je u međuvremenu preminuo i počeo uvoditi red u Zagrebačke ceste. Šimunac je u iskazu rekao da je na sastancima bio i Slobodan Ljubičić, tadašnji šef Holdinga te kako su mu rekli da 'gazda' traži da se sve što prije završi i da se Rađenović zastraši kako bi dao otkaz.

Iz Bandićeva ureda poslali su priopćenje u kojem pozdravljaju svaki korak k potpunom rasvjetljavanju slučaja napada na Rađenovića. Poručuju i kako gradonačelnik želi da se što prije svi krivci.

Komentari (5)
  • ljubičić ima 12 stanova, za kojeg života čovjek može zaraditi za 12 stanova. Lopino, bandića pod ruku i u remetinec

    21. 9. 2011,   07:03
  • Restartam i restartam i ne pomaže. I dalje u članku ostaje zadnja rečenica ista... Poručuju i kako gradonačelnik želi da se što prije svi krivci. ŠTO...ŠTO...????

    21. 9. 2011,   05:55
  • vrag ti viruje !!!

    21. 9. 2011,   08:02